Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου, 2023 | Επικοινωνία
trans gif

BINTEO: Έστησαν πάρτι οπαδοί και παίκτες της Αργεντινής-«Έκλαψα για τους χαμένους τελικούς»

  04/12/2022 07:57
BINTEO: Έστησαν πάρτι οπαδοί και παίκτες της Αργεντινής-«Έκλαψα για τους χαμένους τελικούς»

BINTEO: Έστησαν πάρτι οπαδοί και παίκτες της Αργεντινής-«Έκλαψα για τους χαμένους τελικούς»

  04/12/2022 07:57

Ο Μέσι και οι συμπαίκτες του έστησαν το δικό τους πάρτι στο τέλος του αγώνα και τραγούδησαν μαζί με τον κόσμο το σύνθημα για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, που δείχνει την αγάπη για τον Λιονέλ, τον Μαραντόνα και τον πόθο για την κατάκτηση του Μουντιάλ.

Έκρηξη συναισθημάτων προκάλεσε η πρόκριση της Αργεντινής και η μαγικής εμφάνιση του Λιονέλ Μέσι. Και το σύνθημα που τραγουδούσαν οι χιλιάδες Αργεντίνοι στις εξέδρες μαζί με τους παίκτες της ομάδας τους στο τέλος του αγώνα, δείχνει ακριβώς πώς ζουν σε αυτή τη χώρα της Λατινικής Αμερικής το Μουντιάλ.

Ο Μαραντόνα είναι πάντα στην καρδιά τους, ο Μέσι είναι ο ηγέτης αυτής της ομάδας και ο πόθος για την κατάκτηση του τρίτου Παγκοσμίου Κυπέλλου οσο πιο μεγάλος μπορεί να φανταστείς κανείς. Στο τραγούδι, λοιπόν, ο Ντιέγκο και ο Λιονέλ είναι οι πρωταγωνιστές, ενώ γίνεται αναφορά και στα παιδιά από τις Μαλβίνες, δηλαδή τα νησιά Φόκλαντ.

"Γεννήθηκα στην Αργεντινή, τη χώρα του Ντιέγκο και του Λιονέλ, τα παιδιά από τις Μαλβίνες που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Δεν μπορώ να σας το εξηγήσω γιατί δεν θα καταλάβεις, για τους τελικούς που χάσαμε, πόσα χρόνια έκλαψα για αυτούς. Αλλά αυτό τελείωσε γιατί στο Μαρακανά, πατέρα νικήσαμε , ξανά, στον τελικό με τους Βραζιλιάνους. Παιδιά, τώρα ενθουσιαστήκαμε ξανά. Θέλω να κερδίσω το τρίτο, θέλω να γίνω παγκόσμιος πρωταθλητής. Και τον Ντιέγκο στον ουρανό μπορούμε να τον δούμε μαζί με τον πατέρα Ντιέγκο και την Τότα (μητέρα του), όλοι μαζί να φωνάζουν για τον Μέσι", τραγουδούσε ο κόσμος στις εξέδρες μαζί με τον Μέσι, τον Εμιλιάνο Μαρτίνες και τους συμπαίκτες τους, σε άλλη μια μαγική βραδιά για τον αθλητισμό, το ποδόσφαιρο και την Αργεντινή.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας