Πώς απαντά στους προκλητικούς πανηγυρισμούς ο Εμπαμπέ-«Δεν θα το χωνέψω ποτέ»

Το δεύτερο σερί τρόπαιο σε Μουντιάλ δεν ήρθε για τον Κιλιάν Μπαπέ, ο οποίος έκανε ό,τι περνούσε από τα πόδια του για να χρίσει τη Γαλλία back-to-back πρωταθλήτρια Κόσμου.  

Ο Γάλλος στράικερ επιβεβαίωσε εκ νέου την κλάση του, έγραψε ιστορία πετυχαίνοντας χατ-τρικ σε τελικό Μουντιάλ (κάτι που είχε να συμβεί 56 ολόκληρα χρόνια), αλλά στο τέλος έμεινε με άδεια χέρια, «πληγωμένος» από την Αργεντινή του συμπαίκτη του στην Παρί Σεν Ζερμέν, Λιονέλ Μέσι και του Εμιλιάνο Μαρτίνες. Οι προκλητικοί πανηγυρισμοί του οποίου στην απονομή, τα αποδυτήρια και τη φιέστα στο Μπουένος Άιρες είχαν τη μορφή «πικαρίσματος» προς τον 23χρονο σταρ των Παριζιάνων και έγιναν viral το τελευταίο 10ήμερο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Aπάντηση της συζύγου Ντι Μαρία σε Ραμί-«Να σου μάθει πώς βάζουν γκολ σε τελικούς»

Αυτή τη φορά, ήταν η σειρά του Μπαπέ να πάρει τον λόγο. Μετά το τέλος της αναμέτρησης της Παρί κόντρα στο Στρασβούργο για την τελευταία αγωνιστική της Ligue 1 στο 2022, ματς στο οποίο σκόραρε στο 90+6' και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του, ο πρώτος σκόρερ του περασμένου Μουντιάλ τοποθετήθηκε για τον χαμένο τελικό, τονίζοντας ότι δεν θα μπορέσει να ξεπεράσει την ήττα αλλά πρέπει να την αφήσει στην άκρη για χάρη της Παρί, ενώ δήλωσε πως συνεχάρη τον Μέσι αμέσως μετά την κατάκτηση.

Όσο για τον «Ντίμπου» Μαρτίνες, ο οποίος μεταξύ άλλων κράτησε ενός λεπτού σιγή για τον Μπαπέ στα αποδυτήρια της Αλμπισελέστε και εμφανίστηκε με μια κούκλα μωρού με τη φωτογραφία του Γάλλου στο πούλμαν της φιέστας, κράτησε αποστάσεις και δήλωσε πως δεν τον απασχολούν τέτοιου είδους πανηγυρισμοί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δεν έχω πρόβλημα με τους πανηγυρισμούς. Δεν ξοδεύω ενέργεια σε τόσο ανώφελα πράγματα, το σημαντικό για μένα είναι να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου για το κλαμπ και περιμένουμε τον Λιονέλ Μέσι ώστε να συνεχίσουμε να σκοράρουμε και να κερδίζουμε τα παιχνίδια.

«Μίλησα με τον Μέσι μετά τον τελικό. Του έδωσα συγχαρητήρια. Ήταν αυτό που κυνηγούσε μια ολόκληρη ζωή. Όπως ήταν και για μένα, αλλά εγώ απέτυχα. Πρέπει όμως πάντα να είσαι καλός παίκτης, και στις ήττες».

«Προσωπικά, δεν θα το χωνέψω ποτέ. Ο σύλλογός μου, όμως, δεν είναι υπεύθυνος για την αποτυχία της εθνικής, προσπαθώ λοιπόν να επιστρέψω με την πιο θετική ενέργεια».

Πηγή: gazzetta

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)