Γκουαρδιόλα για Φίλιπς: Έχει το τέλειο σώμα τώρα, είναι πολύ σέξι

Ο Κάλβιν Φίλιπς ήταν μία από τις ηχηρές καλοκαιρινές μεταγραφές της Μάντσεστερ Σίτι όμως μέσα στο γήπεδο δεν έχει μπορέσει ακόμα να δείξει την αξία του, αφού ένας τραυματισμός τον έχει αφήσει εκτός δράσης.  

Σαν να μην έφτανε μάλιστα αυτό, την περασμένη εβδομάδα είδε τον Πεπ Γκουαρδιόλα να τον "εκθέτει" στα αγγλικά ΜΜΕ αφού αποκάλυψε πως γύρισε υπέρβαρος από το Μουντιάλ (ήταν στην αποστολή της Αγγλίας) και πως θα χρειαστεί να κάνει ατομικές προπονήσεις για να επιστρέψει.

Φυσικά, ο Καταλανός προπονητής ξέρει να "προστατεύει" τους παίκτες του το ίδιο έκανε και το βράδυ της Τετάρτης αφού μετά από το νικηφόρο παιχνίδι των πολιτών στην έδρα της Λιντς και σε ερώτηση που δέχτηκε για το αν ο Φίλιπς έχει ελπίδες να παίξει με την Έβερτον (ήταν στον πάγκο στο "Έλαντ Ρόουντ", επιστράτευσε το χιούμορ του για να πει: "Τώρα έχει το τέλειο σώμα. Είναι τόσο σέξι".

Η συγκεκριμένη ατάκα έφερε φυσικά γέλια και χαμόγελα στην αίθουσα, με τον Γκουαρδιόλα να προσθέσει στη συνέχεια με πιο σοβαρό ύφος:

"Πέρασε το πρώτο μέρος της σεζόν εκτός δράσης, με χειρουργείο, ώστε να παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Έκανε τα πάντα για να είναι εκεί. Δεν έχει να κάνει μόνο με τη φυσική κατάσταση, πρέπει να κατανοείς τι κάνουμε εδώ, τις κινήσεις και όλα αυτά.

Κι αυτό, λοιπόν, όσο το δυνατό πιο γρήγορα. Γιατί ο Ρόδρι δεν μπορεί να παίζει σε όλα τα παιχνίδια, συνεπώς θα παίξει όσο το δυνατόν πιο σύντομα.

Είμαι χαρούμενος, όμως, γιατί χθες ο Κάλβιν προπονήθηκε πολύ καλά και αργά ή γρήγορα θα τον δείτε να παίζει".

Πηγή: sport24

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)