Βασιλική ανατροπή για τη Ρεάλ Μαδρίτης, πέταξε εκτός Κυπέλλου την Ατλέτικο

Στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας θα βρεθεί η Ρεάλ Μαδρίτης, που επικράτησε 3-1 της Ατλέτικο στην παράταση με σπουδαία ανατροπή.  

Οι «ροχιμπλάνκος» ήταν αυτοί που πήραν το προβάδισμα στο 19ο λεπτό, όταν μια εξαιρετική ομαδική συνεργασία τους κατέληξε σε πάσα... πάρε βάλε για τον Μοράτα, που δεν αστόχησε προ κενής εστίας.

Οι προσπάθειες των «μερένγκες» στη συνέχεια κατέληγαν πάνω στον εξαιρετικό Όμπλακ, όμως ο Σλοβένος δεν είχε απάντηση στον Ροδρίγκο στο 79’.

Ο Βραζιλιάνος χόρεψε την άμυνα των φιλοξενούμενων και τελείωσε εξαιρετικά με το εξωτερικό, οδηγώντας το ματς στην παράταση.

Εκεί, ένα σκληρό μαρκάρισμα του Σάβιτς στον Καμαβινγκά στο 99ο λεπτό έφερε την αποβολή του Μαυροβούνιου αμυντικού, με τη «βασίλισσα» να εκμεταλλεύεται το αριθμητικό της πλεονέκτημα μέσα σε ένα τετράλεπτο.

Σκόρερ αυτή τη φορά ο Μπενζεμά, που ολοκλήρωσε την ανατροπή με σουτ από πλάγια θέση μετά από μπαλιά από τα δεξιά και τσαφ του Βινίσιους. Ο δε Βραζιλιάνος ήταν αυτός που έβαλε το... κερασάκι στην τούρτα με ωραίο πλασέ στις καθυστερήσεις της παράτασης.

Νωρίτερα, την πρόκριση είχε πάρει και η Αθλέτικ Μπιλμπάο, ενώ έχουν περάσει επίσης Μπαρτσελόνα και Σεβίλλη. Η κλήρωση των ημιτελικών θα γίνει στις 30 Ιανουαρίου.

Πηγή: sportfm

Δειτε Επισης

Στα 125 ευρώ το πιο φθηνό εισιτήριο για το Ρεάλ-Μπαρτσελόνα της Κυριακής
Πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2014-15 η Αγγλία χωρίς ομάδα στα ημιτελικά Champions ή Europa League
Ένα βήμα πριν τη συμφωνία με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Μάχη της Μάντσεστερ Σίτι και της Τσέλσι για τον Μουσιάλα
Η Ιταλία ονειρεύεται έξι ομάδες στο επόμενο Champions League
Οι αποδόσεις κατάκτησης του Conference League
Δεν παίζει στο πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο Μαρτίνες
Τζέκο: Τα πέναλτι είναι μία ειδική διαδικασία, εμείς δεν ήμασταν τυχεροί
Πρόστιμο στην Μπαρτσελόνα για τη ρατσιστική συμπεριφορά των οπαδών της
Είπε αντίο στην Ευρώπη o ΠΑΟΚ με κέρδη άνω των 10 εκατομμυρίων ευρώ