Έπαιξε μπάλα στη φυλακή ο Ντάνι Άλβες-Με πόσα χρόνια φυλάκιση κινδυνεύει

Ο Ντάνι Άλβες μετρά πλέον ήδη δέκα μέρες σε φυλακή της Καταλονίας αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για βιασμό μιας 23χρονης στις 30 Δεκεμβρίου σε κλαμπ της Βαρκελώνης. Μάλιστα, ο 39χρονος άσος έπαιξε την Πέμπτη για πρώτη φορά σε αγώνα ποδοσφαίρου με τους συγκρατούμενούς του. Το παιχνίδι προκάλεσε τεράστιο ενδιαφέρον στις φυλακές, αφού δεν είναι σύνηθες ένας ποδοσφαιριστής με τέτοια ποιότητα και καριέρα να βρίσκεται ανάμεσά τους και να παίζουν παρέα μπάλα.

Ο Βραζιλιάνος, που μοιράζεται το ίδιο κελί με τον άλλοτε σωματοφύλακα του Ροναλντίνιο με τον οποίο διατηρεί φιλική σχέση, αναμένει την τύχη που θα έχει το αίτημα αποφυλάκισης που κατέθεσε. Η πλευρά του παίκτη διαβεβαιώνει πως πέρα από την εγγύηση που είναι πρόθυμη να καταβάλει ώστε να αποφυλακιστεί μέχρι να γίνει η δίκη του, είναι διατεθειμένος να καταθέσει το διαβατήριό του, να φορέσει ειδικό βραχιόλι παρακολούθησης και να δίνει το «παρών» ακόμη και καθημερινά στα δικαστήρια, προκειμένου να βεβαιωθούν οι αρχές ότι δεν πρόκειται να διαφύγει στο εξωτερικό.

«Θα δεχτώ ό,τι κι αν έρθει. Άφησα το σπίτι μου στα 15, έχω ξεπεράσει πολλές δυσκολίες και περίπλοκες καταστάσεις στη ζωή μου κι αυτή είναι μια ακόμη που θα περάσω. Τίποτα δεν με φοβίζει», φέρεται να δηλώνει σύμφωνα με τη La Vanguardia ο Άλβες, που έχει αποδεσμευτεί από την μεξικανική Πούμας.

Ο Άλβες παραδέχεται ότι είχε σεξουαλική επαφή με το φερόμενο ως θύμα του, αλλά υποστηρίζει πως ό,τι συνέβη ήταν συναινετικό. Όσο για τις αρχικές του καταθέσεις, όταν δήλωνε πως δεν τη γνώριζε καν διαψεύδοντας πως έκαναν σεξ, από την πλευρά των δικηγόρων του αποδίδονται στην ντροπή του επειδή απίστησε κατά της συζύγου του, Ζοάνα Σανθ.

Σύμφωνα με την ισπανική νομοθεσία, αν κριθεί ένοχος κινδυνεύει με φυλάκιση από τέσσερα ως δώδεκα χρόνια.

Πηγή: sport-fm.gr

Δειτε Επισης

Νέες κατηγορίες που έχουν να κάνουν με παράνομο στοιχηματισμό για τον ήδη τιμωρημένο Τονάλι
Το είδωλο της Αγγλίας που άνοιξε τον δρόμο για το ποδόσφαιρο γυναικών κρεμάει τα παπούτσια της
Ο Ντάνι Άλβες διοργάνωσε πάρτι μετά την αποφυλάκιση του για τα γενέθλια του πατέρα του
Ρούντιγκερ για την σύνδεση του με τον ISIS-«Δεν επιτρέπω να με χαρακτηρίζουν ισλαμιστή»
Ο Ραούλ Μπράβο απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες
Ο Ράτκλιφ... έχρισε τον Γκαρνάτσο ηγέτη του μέλλοντος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Απασφάλισε κατά των Άλβες και Ρομπίνιο ο Φελίπε Μέλο-«Αν το έκαναν στην κόρη μου, δεν νομίζω να ήμουν εδώ»
Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης
Μπλεξίματα για τον Ρίντιγκερ-Toν συνδέουν με την τρομοκρατική οργάνωση ISIS
Θέα στον Τάμεση, σεφ με αστέρια Michelin και πισίνα-Ο νέος χώρος φιλοξενίας στο γήπεδο της Φούλαμ προκαλεί ίλιγγο