Δύσκολη δουλειά να κλέψεις την μπάλα από τον Ινιέστα!

Η Ισπανία ξεκίνησε νικηφόρα τις υποχρεώσεις της στο Euro, νικώντας 1-0 την Τσεχία με γκολ του Πικέ στο 87ο λεπτό. Από τους "στυλοβάτες" της καλής εμφάνισης και της νίκης, ήταν ο Αντρές Ινιέστα, αυτό το "πολυεργαλείο" της Μπαρτσελόνα που αποτελεί βασικό κομμάτι της "furja roja".

Με την μπάλα στα πόδια μπορεί να κάνει εντυπωσιακά πράγματα. Ξέρει να την χειρίζεται με τρόπο μοναδικό, να την μοιράζει με τρόπο ακόμη πιο εντυπωσιακό και για να του την πάρει κάποιος, θα πρέπει να δεινοπαθήσει. Γι' αυτό άλλωστε πολλάκις επιστρατεύονται πολλοί για να τον αντιμετωπίσουν.

Με την Τσεχία συνέβη ένα γνώριμο σκηνικό. Ο Ινιέστα με την μπάλα και απέναντί του ένας... λόχος αντιπάλων για να τον ανακόψει. Αυτός είναι ο Ισπανός, αυτή είναι η κλάση του και γι' αυτό διατηρείται στην ελίτ εδώ και τόσα χρόνια.  
Έχει συμβεί και με την Κροατία...
 
Το έχουμε δει και με την Ιταλία...
 
Έχει γίνει και σε Clasico...
"Οι πρεμιέρες έχουν πάντα ιδιαιτερότητες, διότι υπάρχει ο φόβος να μην αποτύχεις και αυτή η νίκη πρέπει να μας κάνει να αισθανόμαστε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, αλλά να έχουμε και στο μυαλό μας ότι το... πάρτι δεν έχει τελειώσει ακόμα", είπε ο Ινιέστα για τη νίκη απέναντι στην Τσεχία, ενώ μίλησε και για τα προσωπικά και το γιο του, λέγοντας μεταξύ άλλων:

"Στο σπίτι όλα περιστρέφονται γύρω από την μπάλα. Ο γιος μου λατρεύει να παίζει ποδόσφαιρο και να προπονείται όπως έκανα και εγώ". Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο θέμα που προέκυψε με τον Ντε Χέα, τονίζοντας ότι "είναι ήσυχος και ήρεμος. Έχει μιλήσει ήδη και εμείς πρέπει να τον στηρίζουμε. Η ατμόσφαιρα είναι πολύ καλή στην ομάδα και αυτό περνάει σε όλους".
 
Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Σχεδιάζει να αντικαταστήσει τον Εμπαπέ με τον Τιράμ η Παρί Σεν Ζερμέν
Ποδοσφαιριστές στη Βραζιλία έκαναν τους... νεκρούς για να τιμήσουν τον πρόεδρο τους που έχει γραφείο κηδειών
Λαπόρτα: Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω πως ο Τσάβι συνεχίζει στο τιμόνι της Μπαρτσελόνα
Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ο Κάρλος Τέβες
Φερνάντες: Ως παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει να δέχεσαι την κριτική
Δεν πάει στη Γουέστ Χαμ ο Αμορίμ, στροφή στον Λοπετέγι
Παραιτούνται μέλη του ΔΣ της Μπαρτσελόνα μετά την απόφαση του Τσάβι να παραμείνει
Φαν Ντάικ: Αν συνεχίσουμε με τέτοιες εμφανίσεις, δεν μπορούμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα
O αντιπρόεδρος της Μπαρτσελόνα επιβεβαίωσε την παραμονή του Τσάβι
Μια ανάσα από τη συμφωνία Λίβερπουλ-Σλοτ