Θρίαμβος για Χιλή: 7-0 το Μεξικό!

Ακούγεται απίστευτο αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό: η Χιλή όχι απλά νίκησε το Μεξικό για τα προημιτελικά του Copa America Centenario αλλά την ταπείνωσε πετυχαίνοντας επτά τέρματα (7-0), με την κάτοχο του Copa America να παίρνει έτσι πανηγυρικά το εισιτήριο για την τετράδα του τουρνουά όπου θα κοντραριστεί την ερχόμενη Τετάρτη με την Κολομβία.
Αυτή ήταν η μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία της "roja" στη διοργάνωση ενώ στον αντίποδα το Μεξικό δέχτηκε τα περισσότερα γκολ στην 88χρονη ιστορία του! Επιπλέον διακόπηκε το αήττητο σερί της "Tri" που μετρούσε 22 ματς και ο τεχνικός της Χουάν Κάρλος Οσόριο ηττήθηκε για πρώτη φορά στο 11ο παιχνίδι του στον πάγκο της ομάδας.
Όσον αφορά στο αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης που έλαβε χώρα στο "Levi's Stadium" μπροστά σε 70.500 θεατές, ο μεγάλος πρωταγωνιστής από την πλευρά των νικητών ήταν ο Εντουάρντο Βάργκας που πέτυχε καρέ τερμάτων (44', 52', 57', 74'), με τον Πουτς να πετυχαίνει άλλα δύο (16', 87') και τον Αλέξις Σάντσες να βάζει και αυτός το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ (49').
ΜΕΞΙΚΟ: Οτσόα, Αγκιλάρ, Αράουχο, Μορένο, Λαγιούν, Ντουένιας (46' Πένια), Γκουαρδάδο, Λοσάνο (46' Χιμένες), Ερέρα, Κορόνα (60' Ντιέγκο Ρέγες), Χαβιέρ Ερνάντες
ΧΙΛΗ: Μπράβο, Φουενσαλίδα, Μεδέλ (60' Ρόκο), Χάρα, Μποσεζούρ (73' Γκονσάλες), Αράνγκις, Ντίας (57' Φρανσίσκο Σίλβα), Βιδάλ, Πουτς, Βάργκας, Αλέξις Σάντσες

Πηγή: Sport24.gr

Δειτε Επισης

Τα είπε με τη Γουέστ Χαμ ο Αμορίμ και έχει πολλά να σκεφτεί
ΒΙΝΤΕΟ:¨Ξέσπασε σε κλάματα ο Μαρτίνες-«Δουλέψαμε σκληρά, μας αξίζει αυτή η χαρά»
Στην Άστον Βίλα μέχρι το 2027 ο Έμερι
Ανάσα για τους προπονητές ενόψει του Euro-Εγκρίθηκε το αίτημα των 26 ποδοσφαιριστών
Πέρασαν επτά χρόνια από το clasico του Μέσι και ο iconic πανηγυρισμός με τη φανέλα στο «Μπερναμπέου»
Μπέλιγχαμ: Θέλω πρωτάθλημα, Champions League με τη Ρεάλ και Euro με την Αγγλία
Νέα ανατροπή στην Μπάγερν-Φαβορί για τον πάγκο ο Ράνγκνικ
Η νύχτα έγινε μέρα στο Μιλάνο-Στους δρόμους χιλιάδες οπαδοί της Ίντερ για την κατάκτηση του σκουντέτο (pics)
Λύγισε τη Μαγιόρκα και… ξεμπερδεύει η Σεβίλλη
BINTEO: Πέταξαν μαχαίρι σε ποδοσφαιριστή που εκτελούσε κόρνερ στην Κολομβία