Ανακοίνωσε Ιμπραχίμοβιτς με video η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς είναι πλέον και επίσημα παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον σύλλογο να ανακοινώνει την απόκτησή του με ένα video στον επίσημο λογαριασμό της στο twitter.
 
Ο Σουηδός εμφανίζεται με την μαύρη φανέλα της νέας του ομάδας και λέει: "Its Zlatan time", δηλαδή "Είναι η ώρα του Ζλάταν". Λίγο αργότερα αργότερα ανακοινώθηκε και με τον... παραδοσιακό τρόπο, με κείμενο δηλαδή στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, με δηλώσεις του ίδιου και του Ζοζέ Μουρίνιο.
 
"Είναι απόλυτα ικανοποιημένος που ήρθα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ανυπομονώ να παίξω στην Premier League. Δεν χρειάζεται να πω πως δεν μπορώ να περιμένω να δουλέψω και πάλι για μαζί με τον Ζοζέ Μουρίνιο", τόνισε ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς μετά την ολοκλήρωσε την μεταγραφής.
 
"Είναι φανταστικός προπονητής και είμαι έτοιμος για αυτήν την συναρπαστική πρόκληση. Έχω απολαύσει πλήρως την καριέρα μου μέχρι τώρα,έχω σπουδαίες αναμνήσεις. Τώρα είμαι έτοιμος να δημιουργήσω νέες ιδιαίτερες αναμνήσεις στην Αγγλία".
 
Ο Ζοζέ Μουρίνιο δήλωσε: "Δεν χρειάζεται συστάσεις ο Ζλάταν. Μιλούν από μόνα τους τα στατιστικά του. Ο Ίμπρα είναι ένας από τους καλύτερους στράικερς του πλανήτη και πάντα δίνει το 100%. Έχει κερδίσει τα σημαντικότερα πρωταθλήματα ανά τον πλανήτη και τώρα έχει την ευκαιρία να παίξει στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου".
 
"Ξέρω πως θα αδράξει την ευκαιρία και θα δουλέψει σωστά για να να βοηθήσει την ομάδα να κερδίσει τίτλους. Είναι σίγουρος πως το ταλέντο του θα ικανοποιήσει τους φιλάθλους στο "Old Trafford" και η εμπειρία του θα είναι πολύτιμη για την βελτίωση των νέων παικτών στην ομάδα".
 
 

Δειτε Επισης

Η αποκάλυψη του Βίλας-Μπόας-«Νίκησα δύο όγκους, κόντευα να πεθάνω από ασφυξία»
Κορυφαίος «πασέρ» στην Ευρώπη ο Έντεγκαρντ
Άκυρο από τη Φέγενορντ στην πρώτη πρόταση της Λίβερπουλ για τον Άρνε Σλοτ
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Τέβες με πόνους στο στήθος
Ο Μπαπέ θα είναι το νέο «9» της Ρεάλ Μαδρίτης
Κλοπ: Πρέπει να αντιμετωπίσεις όλες τις μικρές αναποδιές
Απαγόρευσε για άλλη μια φορά στις γυναίκες την είσοδο σε γήπεδο ποδοσφαίρου το Ιράν
Λαουτάρο: Έχω ήδη κερδίσει πολλούς τίτλους στην Ίντερ και πρέπει να συνεχίσουμε
Ισοπέδωσε τη Σαουθάμπτον και ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή η Λέστερ
«Δεν θέλω τη φανέλα...»-Απίθανο πανό από πιτσιρικά οπαδό της Τσέλσι