Υπέροχα κλικς από τους αγώνες Blackball στην Αγία Νάπα

Την ευκαιρία να απολαύσουν το αγαπημένο τους άθλημα στο κορυφαίο επίπεδο είχαν την περασμένη βδομάδα οι εραστές του μπιλιάρδου. Η εξαιρετική φωτογράφος Katy Spiller κάλυψε τη μεγαλύτερη ετήσια διοργάνωση Blackball στον κόσμο και μέσα από το φωτογραφικό της φακό ταξιδεύει μυημένους και μη στο μαγικό κόσμο του μπιλιάρδου, ο οποίος ξεδιπλώθηκε στο Adams Beach Hotel στην Αγία Νάπα, 10 – 16 Νοεμβρίου.
 
Πάνω από χίλια άτομα έφτασαν από το εξωτερικό σε μια διοργάνωση που απέσπασε κολακευτικά σχόλια, με άπαντες τους συμμετέχοντες να ζητούν όπως το EBA Nations Cup φιλοξενηθεί ξανά στο νησί μας.
 
Η Κύπρος κατέστη δυνατό να φιλοξενήσει μια τόσο μεγάλη διοργάνωση χάρη στις τεράστιες προσπάθειες που κατέβαλε η Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μπιλιάρδου Blackball κα Κατερίνα Βιολάρη – Σπύρου. Τη διοργάνωση στήριξε η Blackball International και η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Blackball, ο πρόεδρος της οποίας βρέθηκε στην Κύπρο. Πολύτιμη ήταν επίσης η αρωγή του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, του Υφυπουργείου Τουρισμού, του Δήμου Αγίας Νάπας, του Adams Beach Hotel και της Anastasiou Awards.
 

Δειτε Επισης

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξενάγησε σε live μετάδοση τον διάσημο youtuber IShowSpeed στην Ακρόπολη
Νέα ευκαιρία για εισιτήρια για το παιχνίδι Ισπανία-Ελλάδα στη Λεμεσό για το Εurobasket
Ο Κώστας Αντετοκούνμπο στον Ολυμπιακό
Η Μπασκόνια ανακοίνωσε τον Ρόντιονς Κούρουτς
Συμπλήρωσαν το παζλ των ημιτελικών του Wimbledon Σβιόντεκ και Μπένσιτς
Ο ΚΟΑ περνά στην πρακτική εφαρμογή του προγράμματος «Start to Talk Cyprus»
Βόμβα στη Formula 1-Η Red Bull απέλυσε τον Christian Horner
Στα ημιτελικά του Wimbledon με ανατροπή η Σαμπαλένκα
Με Νούρκιτς, Μούσα και Γκάρζα η κλήση της Βοσνίας ενόψει EuroBasket 2025
Μουζουρίδης: Το 2025 χρονιά-ορόσημο για την Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης