Σάββατο, 23 Ιανουαρίου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Υπέροχα κλικς από τους αγώνες Blackball στην Αγία Νάπα

  23/11/2019 14:59
Υπέροχα κλικς από τους αγώνες Blackball στην Αγία Νάπα

Υπέροχα κλικς από τους αγώνες Blackball στην Αγία Νάπα

  23/11/2019 14:59
Την ευκαιρία να απολαύσουν το αγαπημένο τους άθλημα στο κορυφαίο επίπεδο είχαν την περασμένη βδομάδα οι εραστές του μπιλιάρδου. Η εξαιρετική φωτογράφος Katy Spiller κάλυψε τη μεγαλύτερη ετήσια διοργάνωση Blackball στον κόσμο και μέσα από το φωτογραφικό της φακό ταξιδεύει μυημένους και μη στο μαγικό κόσμο του μπιλιάρδου, ο οποίος ξεδιπλώθηκε στο Adams Beach Hotel στην Αγία Νάπα, 10 – 16 Νοεμβρίου.
 
Πάνω από χίλια άτομα έφτασαν από το εξωτερικό σε μια διοργάνωση που απέσπασε κολακευτικά σχόλια, με άπαντες τους συμμετέχοντες να ζητούν όπως το EBA Nations Cup φιλοξενηθεί ξανά στο νησί μας.
 
Η Κύπρος κατέστη δυνατό να φιλοξενήσει μια τόσο μεγάλη διοργάνωση χάρη στις τεράστιες προσπάθειες που κατέβαλε η Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μπιλιάρδου Blackball κα Κατερίνα Βιολάρη – Σπύρου. Τη διοργάνωση στήριξε η Blackball International και η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Blackball, ο πρόεδρος της οποίας βρέθηκε στην Κύπρο. Πολύτιμη ήταν επίσης η αρωγή του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, του Υφυπουργείου Τουρισμού, του Δήμου Αγίας Νάπας, του Adams Beach Hotel και της Anastasiou Awards.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας