Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

ΒΙΝΤΕΟ: Eπικό τσιαττιστό από μικρό φίλο της Ομόνοιας

  09/09/2019 15:28
ΒΙΝΤΕΟ: Eπικό τσιαττιστό από μικρό φίλο της Ομόνοιας

ΒΙΝΤΕΟ: Eπικό τσιαττιστό από μικρό φίλο της Ομόνοιας

  09/09/2019 15:28
Η Ομόνοια ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την χρονιά καταφέρνοντας να κάνει το δυο στα δυο μετά από τέσσερα χρόνια σε πρεμιέρα πρωταθλήματος.

Το κλίμα και η ευφορία που επικρατεί στις τάξεις των πρασίνων είναι εξαιρετικό. Οι φίλοι της Ομόνοιας μετά από αρκετό καιρό βλέπουν να γίνεται σωστή αλλά και μεθοδευμένη δουλειά που μπορεί στην συνέχεια να φέρει την ομάδα σε διακρίσεις.

Σε μια τέτοια περίπτωση φαίνεται και να ζει και ένας φίλος της Ομόνοια ο οποίος έγραψε ένα επικό «τσιαττιστό» καλώντας την ομάδα του να επιστρέψει στον θρόνο της.

Δείτε το τσιαττιστό:

«Πόσες φορές Ομόνοια εν να σε περιμένω. Να αναστηθείς τζαι να σταθείς για μεν τον πελλαμένο. Τζαι αφού εσού με πέλλανες τζαι εν τζαι χοραττέφκω γιατί έσουζα τα πόθκια μου πριν να καβαλητζέφκω. Όσο τζαι αν με πίκρανες κατζία εν σου έχω πάλε σιάρπες, καππελιά που λόου σου προσέχω. Όμως τζαι εσού Ομόνοια πρέπει να δυναμώσεις, τζαι στους πιστούς σου οπαδούς μεάλη χαρά να δώσεις. Παίρνουμε εμείς στα γήπεδα χιλιάδες κάθε χρόνο τζαι οι άλλοι τόσους εν παίρνουν που κάθουντε στον θρόνο. Ομάδα είσαι του λαού του κόσμου των παιθκιών σου πράσινα τζαι κινέζικα το στυλ τον αμαθκιών σου. Τζαι τους λαούμεν τζαι ελπίζουμεν σε εσένα επειδή ξανά Ομόνοια να σπάσουσιν τα φρένα. Ούλλα τα θα πρασινίσουσιν η Κύπρος θα γεμώσει, τριφίλια τζαι συγκήνηση καθείς μας που εν να νιώσει».
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας