BINTEO: Ο τύπος που άκουσε τον ύμνο του Champions League στον γάμο του

Εκατόν εννέα βράδια μετά τον τελικό της Μαδρίτης, το Champions League επιστρέφει απόψε ξανά για να γεμίσει τα βράδια μας.

Δεν χρειάζεται κανείς υπενθύμιση για οποιονδήποτε αγαπά το ποδόσφαιρο τι σημαίνει να απολαμβάνεις τα παιχνίδια της κορυφαίας διοργάνωσης κάθε Τρίτη και Τετάρτη.
 
Όμως το παρακάτω βίντεο, από το… μακρινό 2012, είναι πάντα επίκαιρο. Όταν μια κοπέλα φρόντισε να κάνει το καλύτερο δώρο τη μέρα του γάμου της στον τρελό με την μπάλα σύντροφό της, καθώς κανόνισε η χορωδία να ψάλει τον ύμνο του Champions League.

Το πρόσωπο του γαμπρού μόλις αντιλήφθηκε τι του είχε σκαρώσει «φωτίστηκε», όπως θα φωτίσει και όλων ημών απόψε που αρχίζει ξανά η πανδαισία.
 
 
Πηγή: sport-fm.gr

Δειτε Επισης

Aνανέωσε το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα και πήγε δανεικός στη Μονακό ο Άνσου Φατί
Ο Φερμίν Λόπεθ αρνείται να πάρει μεταγραφή-Yπαρκτή η ανάγκη για πωλήσεις στη Μπαρτσελόνα
Φροντιστής αποκαλύπτει το παρασκήνιο στην Premier League-«Όπλα, σφαίρες, χορεύτριες και παράνομος τζόγος»
Οκτώ βασικοί αλλαγές στους κανονισμούς του ποδοσφαίρου
Εξασφάλισε το «ναι» της Γιουνάιτεντ για τον Χόιλουντ η Ίντερ
Κλείνει και τον Ριτσάρλισον η Γαλατάσαραϊ
Στο στόχαστρο της Μπάγερν Μονάχου ο Ράσφορντ
Προς Φορτούνα Ντίσελντορφ ο Αλεξανδρόπουλος
Λαουτάρο Μαρτίνεζ μετά τον αποκλεισμό της Ίντερ-Όποιος δεν θέλει να μείνει πρέπει να φύγει
Ψάχνει το κόλπο γκρόσο με τον Βάρντι η Ρέιντζερς