ΒΙΝΤΕΟ: Με συνοδεία μπύρας στη συνέντευξη Τύπου ο εκνευρισμένος Κύργιος

Οι Νικ Κύργιος και Τζον ΜακΕνρό είχαν πολλά νεύρα στη συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο του Laver Cup, με τον Ελληνοαυστραλό τενίστα να "κατεβάζει" και μια μπύρα την ώρα των δηλώσεων.
 
Ο Νικ Κύργιος είναι απρόβλεπτος, είναι ιδιαίτερος, ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τη συμπεριφορά του. Είναι μια κινητή βόβμα, έτοιμη να εκραγεί ανά πάσα ώρα και στιγμή...

Στο πλαίσιο του Laver Cup στη Γενεύη, η Team World ηττήθηκε για 3η σερί φορά από την Team Europe και η κοινή συνέντευξη Τύπου της ομάδας στο κλείσιμο της διοργάνωσης ήταν διαφορετική από τις άλλες, με την ατμόσφαιρα να είναι ηλεκτρισμένη.

Στο πάνελ ήταν και ο Τζον ΜακΕνρό, ο οποίος σε μια ερώτηση που δέχτηκε, απάντησε: "Ακούγεσαι λες και έχεις γράψει ήδη το άρθρο", με τον Κύργιο να γελάει και να λέει με τη σειρά του: "Η πιο ηλίθια ερώτηση που άκουσα ποτέ μου".

Ο Κύργιος δεν έπαιξε την τελευταία μέρα του τουρνουά, εξαιτίας ενός τραυματισμού στην κλείδα και όταν ρωτήθηκε γι' αυτό, αφού πρώτα άδειασε ένα μπουκάλι μπύρας, ανέφερε μεταξύ άλλων: "Ένιωσα ενοχλήσεις από την προηγούμενη εβδομάδα και υποθέτω ο αγώνας μου το Σάββατο άσκησε μεγάλη πίεση στο σώμα μου".

Στη συνέχεια, ένας παλαιός δημοσιογράφος έκανε μια ερώτηση για τον εκρηκτικό χαρακτήρα του ΜακΕνρό και ο Αμερικανός απάντησε επιθετικά: "Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εδώ. Μη με ρωτάτε αυτές τις γ@μημ***ς ερωτήσεις. Αν δεν σας πειράζει. Η πρώτη ερώτηση που μου είχες κάνει, ήταν στην Μπολόνια το 1978. Ρώτα και κανέναν άλλον τίποτα".

Πηγή:sport24.gr

Δειτε Επισης

To IAME Series Cyprus προσφέρει τρία εισιτήρια για τον Παγκόσμιο Τελικό στη Valencia
Την Κυριακή το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Τριάθλου στην Πάφο
Ξεκινάει η ημιτελική φάση της OΠΑΠ Basket League
Ψυχωμένος Παναθηναϊκός, απάντησε εμφατικά στη Μακάμπι με one man show του Σλούκα!
Στην έκτη θέση ο Κοντίδης στο Hyeres μετά την 7η ιστιοδρομία
Βόμβα στην Red Bull-Φεύγει ο Άντριαν Νιούι!
Ο ΚΟΑ θα τοποθετηθεί αφού ενημερωθεί από Επιτροπής Δεοντολογίας για ΣΚΟΚ
Ανοιχτό το ενδεχόμενο διάθεσης συστήματος Crotale στη Γαλλία εν όψει Ολυμπιακών Αγώνων
Οκτώ χρόνια φυλάκισης στον προπονητή στίβου που κακοποιούσε ανήλικες αθλήτριες
Σε Ολυμπιακούς Αγώνες για τρίτη φορά στην καριέρα του ο Μάριος Γεωργίου (pics)