Παίκτης της ʼιντραχτ πήγε… οπαδό στον σταθμό του τρένου

Μια ιδιαίτερα όμορφη και… ασυνήθιστη ιστορία έλαβε χώρα την περασμένη Κυριακή, στο περιθώριο του ισόπαλου 2-2 ανάμεσα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης και τη Μπορούσια Ντόρτμουντ...

Ο Νταβίντ Κοβάλ κατέβηκε στο υπόγειο γκαράζ της «Κόμερτσμπανκ Αρένα» αμέσως μετά το παιχνίδι, προκειμένου να συναντήσει από κοντά τον Μάρτιν Χίντερεγκερ. Μαζί με τέσσερις ακόμα Ιάπωνες οπαδούς, που… παραμόνευαν για τον συμπατριώτη τους Μακότο Χασέμπε, περίμενε το ίνδαλμά του.

Ο Αυστριακός αμυντικός των «αετών» τον είδε, σταμάτησε το αμάξι του και ο ενθουσιασμένος οπαδός του έδειξε την μπλούζα του, που έγραφε «Hinti Army». «Χωρίς να το σκεφτώ πολύ, τον ρώτησα αυθόρμητα: Δεν μου λες, παίζει να με πας λίγο πιο κάτω; Θέλω να πάω στον σταθμό», είπε ο Κοβάλ.
 
Αμέσως, ο Χίντερεγκερ έκανε χώρο στο κάθισμα του συνοδηγού και του απάντησε: «Φυσικά, μπες μέσα», ενώ ο υπερήφανος οπαδός «ανέβασε» μια σχετική φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Facebook, εστιάζοντας στον προβεβλημένο προσωπικό οδηγό του!

Στην διαδρομή, οι δύο τους συζήτησαν για την ισοπαλία με τους Βεστφαλούς αλλά και τα επόμενα παιχνίδια της Άιντραχτ. Ενώ ο Κοβάλ πήρε μέχρι και φίλο του τηλέφωνο, βάζοντας τον 27χρονο άσο να του κάνει έκπληξη, μιλώντας του.

Λίγο πριν τον σταθμό, η παρέα χώρισε. «Ήταν σαν να βρίσκομαι πάνω σε σύννεφο. Ήμουν συνεπαρμένος! Αν δεν υπήρχε η απόδειξη με την φωτογραφία, δεν θα το πίστευα ούτε κι εγώ», ολοκλήρωσε την αφήγηση της «περιπέτειάς» του...
 
Πηγή: sport-fm.gr
 

Δειτε Επισης

Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία
Νέβιλ: Αν η Νότιγχαμ δεν σταματήσει να ασχολείται με τη διαιτησία θα πέσει
Ο Αντσελότι προανήγγειλε την επιστροφή του Κουρτουά
Σλοτ: Θέλω να γίνω προπονητής της Λίβερπουλ, αισιόδοξος πως θα συμφωνήσει με τη Φέγενορντ
Εμφατικό πέρασμα τίτλου της Σίτι από το Μπράιτον
Τέλος η σεζόν για τον Ένζο Φερνάντες
Σχεδιάζει να αντικαταστήσει τον Εμπαπέ με τον Τιράμ η Παρί Σεν Ζερμέν
Ποδοσφαιριστές στη Βραζιλία έκαναν τους... νεκρούς για να τιμήσουν τον πρόεδρο τους που έχει γραφείο κηδειών
Λαπόρτα: Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω πως ο Τσάβι συνεχίζει στο τιμόνι της Μπαρτσελόνα
Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ο Κάρλος Τέβες