Βρήκε θέση σε ομάδα όταν τους έστειλε τα κατορθώματά του στο Football Manager

Η Μπεζάνια, σερβική ομάδα Β΄ Κατηγορίας, πρόσφερε θέση αναλυτή σε 22χρονο, επειδή την έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του CL στο Football Manager.
 
Τα εντυπωσιακά επιτεύγματα ενός 22χρονου Σέρβου στο Football Manager αποτέλεσαν την αιτία για να ξεκινήσει να κάνει τη δουλειά των ονείρων του, στην ομάδα την οποία «εκτόξευσε» στο ηλεκτρονικό παιχνίδι.

Ο Αντρέι Πάβλοβιτς, ένας 22χρονος από το Βελιγράδι της Σερβίας, πήρε την Μπεζάνια FK από τη δεύτερη κατηγορία της Σερβίας και την οδήγησε μέσα σε 16 χρόνια στον ημιτελικό του Champions League, κερδίζοντας ομάδες όπως η Μάντσεστερ Σίτι, η Τότεναμ και η Μπάγερν Μονάχου. Ακόμη, κέρδισε 10 διαδοχικά πρωταθλήματα Σερβίας και 6 Κύπελλα με την ομάδα που εδρεύει στο Νέο Βελιγράδι.

Τα κατορθώματά του αυτά αποφάσισε να τα στείλει ηλεκτρονικά στην ομάδα και προς έκπληξή του, οι ιθύνοντες εντυπωσιάστηκαν πολύ και επικοινώνησαν μαζί του: «Έφτασα σε αυτούς με τα επιτεύγματά μου στο Football Manager και τους πρότεινα να τους βοηθήσω. Δεν περίμενα ότι θα μου τηλεφωνήσουν», παραδέχεται.

Τελικά, του πρότειναν να αναλάβει ρόλο Αναλυτή δεδομένων: «Είχαμε μια φιλική συνομιλία και ο διευθυντής του κλαμπ με ρώτησε αν θα μπορούσα να έρθω το Σάββατο για το πρώτο παιχνίδι για να δούμε πώς θα πάνε τα πράγματα. Δεν μπορούσα να το πιστέψω, ήμουν συγκλονισμένος».

Βέβαια, ο σύλλογος ταλανίζεται από πολλά οικονομικά προβλήματα κι έτσι η πρόταση συνεργασίας αφορούσε εθελοντική απασχόληση: «Όταν μιλήσαμε με ρώτησαν αν θα μπορούσα να τους βοηθήσω εθελοντικά, καθώς βρίσκονται σε πολύ δύσκολη οικονομική θέση».
 
Το περασμένο Σάββατο, ο Aντρέι ολοκλήρωσε την πρώτη του ημέρα εργασίας ως αναλυτής δεδομένων της ομάδας, στο παιχνίδι όπου η Μπεζάνια επικράτησε εντός έδρας της Ντεντίνγιε FK με σκορ 2-1.
 
Πηγή: sport-fm.gr

Δειτε Επισης

Ο Τσάμπι Αλόνσο ανακοίνωσε ότι παραμένει στη Λεβερκούζεν
Ποσά που... ζαλίζουν-Το αστρονομικό συμβόλαιο της Puma με την Μπαρτσελόνα
Το βίντεο της χρονιάς: Ο Τζον Σίνα τα λέει με τον Χάαλαντ φορώντας περούκα και φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι!
Συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Η Μπαρτσελόνα βγάζει στο σφυρί τρεις παίκτες
Κοντά στην έξοδο ο «Ντέιβιντ Μπέκαμ» των 120 εκατομμυρίων, ο Πεπ δεν περιστρέφεται γύρω από παίκτες
Νέες κατηγορίες που έχουν να κάνουν με παράνομο στοιχηματισμό για τον ήδη τιμωρημένο Τονάλι
Το είδωλο της Αγγλίας που άνοιξε τον δρόμο για το ποδόσφαιρο γυναικών κρεμάει τα παπούτσια της
Ο Ντάνι Άλβες διοργάνωσε πάρτι μετά την αποφυλάκιση του για τα γενέθλια του πατέρα του
Ρούντιγκερ για την σύνδεση του με τον ISIS-«Δεν επιτρέπω να με χαρακτηρίζουν ισλαμιστή»