ΒΙΝΤΕΟ: Ο Ντουράντ εξομολογήθηκε τα πάντα τρώγοντας... φίδι

Ο Σέρχι Ιμπάκα φιλοξένησε τον Κέβιν Ντουράντ σε εκπομπή μαγειρικής και οι δυο τους έφαγαν... φίδι και μίλησαν για όλα. Ο KD μετά την μετακίνηση του από την Οκλαχόμα στο Όκλαντ έχει πάρει αυτό το προσωνύμιο και οι δυο τους κάθισαν σε μια φιλική κουβέντα, μίλησαν για πολλά και διάφορα που συμβαίνουν στον «μαγικό» κόσμο.

Αρχικά ο Ιμπάκα μαγείρεψε το φίδι για τους δυο τους πριν μπει ο Ντουράντ και με τον KD να είναι χαλαρός ξεκίνησε την κουβέντα ευχαριστώντας τον για την συνέντευξη.

«Κάνω αποθεραπεία τώρα, περπατάω, κάθε εβδομάδα γίνομαι καλύτερος και ανυπομονώ τους επόμενους μήνες να δω βελτιώσει. Δεν ξέρω αν θα γυρίσω φέτος. Χαλαρώνω, παίρνω τον χρόνο μου, δεν περιμένω να παίξω καθόλου, Αλλά ποιος ξέρει... θα πάρω όσο χρόνο χρειαστεί. Το πλάνο είναι να μείνω εκτός όλη την σεζόν. Ήθελα τρία συνεχόμενα Πρωταθλήματα. Τα χρειαζόμουν. Ήρθα από το πουθενά, δεν πίστευα ότι θα φτάσω καν στους Τελικούς, αλλά έπαιζα καλά ήθελα να δω τι θα κάνω».

Για την στιγμή που βρέθηκε στο παρκέ και τραυματίστηκε σοβαρά ο KD θυμήθηκε όλα όσα σκέφτηκε, ενώ μίλησε και για τον Ιμπάκα τον οποίο χαρακτήρισε... κουβά:

«Ένιωσα ότι όλη η μπασκετική ζωή μου πέρασε μπροστά από τα μάτια μου, όταν τραυματίστηκα. Σκέφτηκα όλα όσα έκανα από την πρώτη φορά που έπαιξα μέχρι τώρα. Ήταν η πρώτη φορά που κάτι τέτοιο έγινε σε εμένα, ήταν κάτι ακόμα που έπρεπε να ξεπεράσω. Αρχικά όταν άλλαξες σε εμένα σε εκείνη την άμυνα σκέφτηκα, ''εντάξει είμαι λίγο σκουριασμένος, αλλά ο Ιμπάκα είναι ένας κουβάς'' (γέλια). Αυτό σκέφτηκα. Και το επόμενο δευτερόλεπτο ήμουν στο παρκέ και σκεφτόμουν όλη την καριέρα μου. Έγινε τόσο γρήγορα. Προσπάθησα να περάσω στο επόμενο στάδιο γρήγορα και να μην ''κάτσω σε αυτό πολύ».

Ο 'άσος των Ράπτορς τότε πήρε τον λόγο και απολογήθηκε για τους οπαδούς των Ράπτορς που γιούχαραν τον Ντουράντ. Ο KD όμως δεν επηρεάστηκε...

«Είναι όλα μέρος του παιχνιδιού. Όσα έχω πει μέχρι σήμερα είναι αστεία. Καταλαβαίνω τα πάντα. Ήταν η πρώτη φορά του Τορόντο, ήταν η ατμόσφαιρα σαν κολέγιο δεν κρατάω κακία. Είναι ωραία να τους πειράζω λίγο».

Οι δύο παίκτες μπήκαν σε συζήτηση για το ποιος ήταν καλύτερος στους Τελικούς, με τον Ιμπάκα να είναι σίγουρος ότι η ομάδα του θα κέρδιζε έτσι κι αλλιώς, ενώ ο Ντουράντ παραδέχτηκε ότι όταν πας με τους Πρωταθλητές σε Game 7 αυτοί θα κερδίσουν.

«Σας αγαπώ ως ομάδα πάντως. Παίξατε σκληρά στους Τελικούς και μου άρεσε. Και ο προπονητής μπορεί να μην είναι τέλειος στο να στήσει ένα σύστημα, αλλά ξέρει ακριβώς τι πρέπει όλοι να κάνετε για να πάρετε μια κατοχή».

Ο Ντουράντ μίλησε και για τους οπαδούς, όπου αποθέωσε εκείνους των Ουόριορς, ενώ σχολίασε και γιατί έφυγε και τελικά επέλεξε το Μπρούκλιν.

«Οι οπαδοί είναι κάτι το διαφορετικό. Οι οπαδοί των Ουόριορς είναι καλύτεροι. Τους άφησα γιατί είχα μια ευκαιρία να παίξω κάπου αλλού μπάσκετ. Ήθελα να παίξω για τους Νετς. Είναι Ανατολή, κοντά στο σπίτι μου, μπορώ να πάρω το παιχνίδι μου και να παίξω οπουδήποτε και το έκανα. Μου άρεσαν οι Νετς, ο οργανισμός, το ότι έχει νεαρούς, που έχουν παίξει ξανά στα playoffs. Θεωρώ ότι είναι πιο κοντά στο να είναι διεκδικητές. Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω με τον Ίρβινγκ και θα δούμε που θα μας πάει. Ήταν πιο δύσκολο να αφήσω την Οκλαχόμα φυσικά. Εκεί έφτιαξα την οικογένεια μου. Τα έκανα όλα εκεί. Μεγάλωσα εκεί».

Οι δυο τους μίλησαν για πολλά και διάφορα με το κλίμα να είναι εξαιρετικό, ενώ γύρισαν τον χρόνο πίσω σε όσα έζησαν μαζί στην Οκλαχόμα.

Πηγή: Gazzeta.gr

Δειτε Επισης

Σακίρα: Έβαλα την καριέρα μου σε παύση για να είμαι δίπλα στον Πικέ
Πήγε να δώσει το χέρι στον διαιτητή για την αφαίρεση της κίτρινης και έφαγε κόκκινη
Αδιανόητο: Η σοκαριστική πρόβλεψη για το 1-6 του Ολυμπιακού!
Ο Εμπαπέ μήνυσε ιδιοκτήτη κεμπαπτζίδικου για τη φράση «ψωμί τόσο στρογγυλό όσο το κεφάλι του Εμπαπέ»
Ο πρώτος ποδοσφαιριστής που αποκάλυψε πως είναι ομοφυλόφιλος έκανε πρόταση γάμου μέσα στο γήπεδο
Βουλγαράκη για Ιωαννίδη-«Είμαι πολύ περήφανη για τον Φώτη»
BINTEO: Ασθενοφόρο μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να κάνει αναστροφή κατά τη διάρκεια αγώνα
Συνοδός πολυτελείας των 900 δολαρίων τη βραδιά έγινε viral για το μπούστο της σε στιγμιότυπο με τον Στεφ Κάρι
BINTEO: Ποδοσφαιριστής έμπορος ναρκωτικών συνελήφθη την ώρα του αγώνα
ΒΙΝΤΕΟ: Μια 90χρονη γλίτωσε την απαγωγή από τη Χαμάς χάρη στον... Μέσι