Διαφήμισε εισιτήρια αγώνα με εικόνα από πορνογραφική ιστοσελίδα η Σερβέτ (pic)

 
Για χιούμορ άρχισε η Σερβέτ και κατέληξε σε φιάσκο η ιδέα της να προωθήσει τα εισιτήρια για το ματς με την Γιούνγκ Μπόις χρησιμοποιώντας photo ημίγυμνης γυναίκας από ιστοσελίδα με πορνογραφικό υλικό.
 
Στην εποχή που τα social media κυριαρχούν παντού και αποτελούν διαφημιστικό όπλο, οι προωθητικές ιδέες που πέφτουν στο τραπέζι είναι άπειρες. Κάποιες απ' αυτές είναι πετυχημένες, άλλες αποτυχημένες. Άλλες σηκώνουν θύελλα αντιδράσεων και αναγκάζουν τους υπεύθυνους να τις κατεβάζουν και να ζητούν συγγνώμη.

Η ελβετική Σερβέτ, λοιπόν, έπεσε στην παγίδα. Άρχισε να κάνει κάτι που οι άνθρωποι της θεώρησαν πως θα είναι χιουμοριστικό, ωστόσο τους γύρισε μπούμερανγκ. Η Σερβέτ την Κυριακή παίζει με την Γιούνγκ Μπόις και για να προωθήσει τα εισιτήρια του αγώνα έκανε το εξής:

Έκοψε ένα καρέ από πορνογραφικό video, το ανέβασε στο "Twitter" αναφέροντας πως η κίνηση στα γραφεία για τα εισιτήρια είναι μεγάλη. Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο δεν ήταν τυχαίο, καθώς μπροστά από την ημίγυμνη πρωταγωνίστρια φαίνεται το σήμα της ομάδας.

Το Tweet κατακρίθηκε έντονα και η διοίκηση έσπευσε να το διαγράψει ζητώντας συγγνώμη, τονίζοντας ότι έγινε λάθος εκτίμηση, αφού το post αντί για χιουμοριστικό κρίθηκε άκρως σεξιστικό. Όσον αφορά, τώρα, πώς βρέθηκε το σήμα της Σερβέτ σε ιστοσελίδα με πορνογραφικό υλικό, τα διεθνή Μέσα γράφουν ότι είναι από video που γυρίστηκε το 2016 στο γήπεδο της Γενεύης.

 

 

 

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Λαπόρτα: Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω πως ο Τσάβι συνεχίζει στο τιμόνι της Μπαρτσελόνα
Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ο Κάρλος Τέβες
Φερνάντες: Ως παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει να δέχεσαι την κριτική
Δεν πάει στη Γουέστ Χαμ ο Αμορίμ, στροφή στον Λοπετέγι
Παραιτούνται μέλη του ΔΣ της Μπαρτσελόνα μετά την απόφαση του Τσάβι να παραμείνει
Φαν Ντάικ: Αν συνεχίσουμε με τέτοιες εμφανίσεις, δεν μπορούμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα
O αντιπρόεδρος της Μπαρτσελόνα επιβεβαίωσε την παραμονή του Τσάβι
Μια ανάσα από τη συμφωνία Λίβερπουλ-Σλοτ
Οι αλλαγές έστειλαν την Αταλάντα στον τελικό!
Απίθανη Έβερτον, τσάκισε τις ελπίδες της Λίβερπουλ για τον τίτλο και ανάσανε βαθιά