Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

O ιδιοκτήτης της Μάλαγα διέρρευσε το ροζ βίντεο του Βίκτορ Σάντσεθ;

  09/01/2020 11:04
O ιδιοκτήτης της Μάλαγα διέρρευσε το ροζ βίντεο του Βίκτορ Σάντσεθ;

O ιδιοκτήτης της Μάλαγα διέρρευσε το ροζ βίντεο του Βίκτορ Σάντσεθ;

  09/01/2020 11:04

Ρεπορτάζ στην Ισπανία αφήνει υπόνοιες να ήταν ο ιδιοκτήτης της Μάλαγα ο ηθικός αυτουργός της διαρροής του βίντεο με πρωταγωνιστή τον Βίκτορ Σάντσεθ! 

Ο Ισπανός προπονητής, ο οποίος έχει αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό και έχει καθίσει στον πάγκο του Ολυμπιακού, φαίνεται πως έπεσε θύμα χάκερ, οι οποίοι έβγαλαν στην δημοσιότητα ένα βίντεο στο οποίο εμφανίζεται γυμνός από τη μέση και κάτω να δείχνει τα γεννητικά όργανά του σε προσωπικές στιγμές. 

Η διοίκηση της Μάλαγα αποφάσισε να παύσει τον Βίκτορ από τα καθήκοντά του θεωρώντας ότι προσέβαλε τον σύλλογο (στο βίντεο ο προπονητής φορά μπλούζα με το σήμα της ομάδας) σε μια απόφαση που προκάλεσε αντιδράσεις. 

Σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «El Confidencial», δεν αποκλείεται πίσω από τη διαρροή του βίντεο να βρίσκεται ο ιδιοκτήτης του ισπανικού συλλόγου με τον οποίο ο Βίκτορ είχε πολλά προβλήματα! 

Ο σεΐχης Αλ Τανί φέρεται να είναι η ηθικός αυτουργός της διαρροής καθώς ο προπονητής έκανε κριτική στην πολιτική που ακολουθούσε, για το γεγονός ότι δεν γίνονται μεταγραφές κλπ! Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Αλ Τανί είναι κερδισμένος με την διαρροή καθώς είτε ο Βίκτορ Σάντσεθ θα φύγει τελικά χωρίς να πάρει αποζημίωση ή θα μείνει και απλά θα σιωπήσει αποδεχόμενος τις αποφάσεις της ιδιοκτησίας. 

«Κάθε ένας από τους παίκτες της Μάλαγα θέλει να εκφράσει την πλήρη υποστήριξη στον προπονητή μας, Βίκτορ Σάντσεθ Ντελ Άμο και στην οικογένεια του σε αυτές τις ευαίσθητες προσωπικές στιγμές» αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι παίκτες της ομάδας. 

Πηγή: sdna.gr

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας