ΒΙΝΤΕΟ: Η ξεκαρδιστική ιστορία του Τρύφωνος με τον Λάμπαρντ σε ταξί

Ο Τάσος Τρύφωνος αποκάλυψε στον «Πιο Αδύναμο Κρίκο» ότι το 2005 είχε μοιραστεί ταξί με τον Φρανκ Λάμπαρντ στο Λονδίνο, λίγες μέρες αφότου η Τσέλσι είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα, και δεν είχε ιδέα ποιος είναι... Μάλιστα, τον κέρασε την κούρσα, λέγοντάς του: «Frank, you can go».

Ένα τρομερό σκηνικό, που αν τύχαινε σε ποδοσφαιρόφιλo... μάλλον θα έκλαιγε ακόμα από συγκίνηση, έτυχε στον Τάσο Τρύφωνος πριν από 15 χρόνια.

Όπως αποκάλυψε στον «Πιο Αδύναμο Κρίκο» της Κυριακής, το 2005 είχε μοιραστεί ταξί με τον Φρανκ Λάμπαρντ στο Λονδίνο, λίγες μέρες αφότου η Τσέλσι είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα, το πρώτο της εποχής Αμπράμοβιτς και πρώτο από το 1955!

Ωστόσο, καθότι ολίγον τι... άσχετος με το ποδόσφαιρο, ο παρουσιαστής του τηλεπαιχνιδιού του ΣΚΑΪ δεν είχε ιδέα με ποιον καθόταν δίπλα!

Έπιασαν, παρ' όλα αυτά, την κουβέντα, με τον Λάμπαρντ, που -και- εκείνη τη χρονιά, όπως θα θυμάστε, έχει κάνει... παπάδες, με τον νυν προπονητή της Τσέλσι, όπως είπε ο Τρύφωνος, να δείχνει πως απολαμβάνει το γεγονός ότι βρέθηκε ο πρώτος, πιθανότατα, άνθρωπος στον κόσμο, που δεν τον αναγνώρισε!

Μάλιστα, όταν ο 41χρονος, σήμερα, κόουτς βγήκε από το ταξί, έκανε να βγάλει χρήματα, αλλά ο Τάσος Τρύφωνος αρνήθηκε, λέγοντάς του: «Frank, you can go»...

Την επόμενη μέρα, ο Τάσος Τρύφωνος είδε στις εφημερίδες τον Λάμπαρντ αγκαλιά με τον Αμπράμοβιτς και την κούπα και τότε κατάλαβε πόσο σπουδαίος ήταν ο τύπος με τον οποίο μοιράστηκε το ταξί.

Δειτε Επισης

Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»