Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Ράνια Κωστάκη, η πιο σέξι οπαδός του Παναθηναϊκού (pics)

  24/01/2020 21:00
Ράνια Κωστάκη, η πιο σέξι οπαδός του Παναθηναϊκού (pics)

Ράνια Κωστάκη, η πιο σέξι οπαδός του Παναθηναϊκού (pics)

  24/01/2020 21:00

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα και μεγαλύτερα ονόματα της σόουμπιζ σήμερα, είναι και η Ράνια Κωστάκη, μία εξίσου μεγάλη υποστηρίκτρια του Παναθηναϊκού.

Η Ράνια Κωστάκη, γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη και είναι μία από τις πιο επιτυχημένες ραδιοφωνικούς παραγωγούς και DJ, της χώρας. Έχει εργαστεί σε αμέτρητες εκπομπές ραδιοφώνου με γνωστά ονόματα του χώρου καθώς επίσης την έχουμε δει και σε διάφορες ψυχαγωγικές εκπομπές.

Η αγάπη της για την δουλειά της ήταν εξ αρχής τεράστια, κάτι τέτοιο φαίνεται να έγινε και με τους Πράσινους, μια ουσιαστικά μεγάλη αγάπη .. από μικρή ηλικία! Όπως έχει δηλώσει και σε παλαιότερη συνέντευξη της, η Ράνια, μεγάλωσε με το τριφύλλι στο δωμάτιό της, μιας και ο αδερφός της είναι Παναθηναϊκός, εκείνος μάλιστα είναι κι αυτός ο οποίος την παρότρυνε να στηρίζει τους Πράσινους και «έχτισε» σιγά σιγά όλο το πάθος της για την ομάδα.

Εκτός φυσικά από την πετυχημένη της καριέρα και την λατρεία του κόσμου απέναντι της, η γοητευτική Ράνια καταφέρνει να κλέψει τις εντυπώσεις και μέσω .. Instagram, εφόσον κάθε ανάρτηση που ανεβάζει είναι όσο το δυνατόν πιο εντυπωσιακή γίνεται, από τις προηγούμενες. Με μια γρήγορη ματιά, οι φωτογραφίες μιλούν κι από μονές τους.

Πηγή: trifilara.gr

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας