Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Ο Μπονγκ Τζουν-χο θέλει να δειπνήσει με τον Κέβιν Ντε Μπρόινε

  12/02/2020 10:24
Ο Μπονγκ Τζουν-χο θέλει να δειπνήσει με τον Κέβιν Ντε Μπρόινε

Ο Μπονγκ Τζουν-χο θέλει να δειπνήσει με τον Κέβιν Ντε Μπρόινε

  12/02/2020 10:24

Ο Μπονγκ Τζουν Χο αναδείχθηκε στον θριαμβευτή της τελετής απονομής των πιο περίβλεπτων βραβείων της διεθνούς βιομηχανίας του κινηματογράφου: με την ταινία του «Παράσιτα» (Parasite), μαύρη κοινωνική σάτιρα για τις κοινωνικές ανισότητες στη Νότια Κορέα, έγινε ο πρώτος ασιάτης που κέρδισε το βραβείο καλύτερης σκηνοθεσίας, ενώ το έργο του έγινε η πρώτη ξενόγλωσση ταινία στην ιστορία των Όσκαρ που κέρδισε το βραβείο της καλύτερης ταινίας.

Αυτό δεν ήταν το μόνο βραβείο που κέρδισε ο Νοτιοκορεάτης σκηνοθέτης αφού η ταινία του απέσπασε αυτό της καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας και εκείνο του καλύτερου πρωτότυπου σεναρίου.

Όπως είναι φυσιολογικό ο Μπονγκ Τζουν χο είναι ένα από τα πρόσωπα των ημερών και ήδη πολλά θέματα γίνονται για εκείνον. Ένα από αυτό ξεκίνησε από τις απαντήσεις που έδωσε μέσα στο Reddit σε θαυμαστές του. Κάποιος τον ρώτησε με ποιους πέντε ανθρώπους (ζωντανούς ή νεκρούς) θα ήθελε να δειπνήσει.

Η απάντηση του συμπεριλάμβανε και δύο εκπροσώπους του αθλητικού κόσμου. Ο πρώτος εξ αυτών είναι ο Κέβιν Ντε Μπράινε, ενώ η Νοτιοκορεάτισσα Ολυμπιονίκης του καλλιτεχνικού πατινάζ, Γιούνα Κιμ. Την πεντάδα του συμπληρώνουν οι Άλφρεντ Χίτσκοκ, Μάρτιν Σκορσέζε και ο Τζίμι Πέιτζ.

Πηγή: Sport24.gr

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας