Τρίτη, 14 Ιουλίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Ο Μαραντόνα σχολιάζει Ολυμπιακό και το Instagram παίρνει φωτιά

  12/03/2020 09:26
Ο Μαραντόνα σχολιάζει Ολυμπιακό και το Instagram παίρνει φωτιά

Ο Μαραντόνα σχολιάζει Ολυμπιακό και το Instagram παίρνει φωτιά

  12/03/2020 09:26
O Αλεχάντρο Ντομίνγκες, αφού ολοκλήρωσε μια ένδοξη θητεία με τα χρώματα του Ολυμπιακού, από το καλοκαίρι της περασμένης χρονιάς αφοσιώθηκε στον νέο ρόλο του, ένα 'σαφάρι' σε Ισπανία και Αργεντινή, για την εξεύρεση νέων ταλέντων, που θα μπορούσαν να επανδρώσουν την ομάδα του Πειραιά.
 
Ο Αργεντινός βετεράνος ευχήθηκε χθες στον Ολυμπιακό μέσα από τα social media για τα 95 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου κι ένας 'φίλος από τα παλιά' απάντησε. Το όνομα του; Ντιέγκο Μαραντόνα.
 

Ο Ντομίνγκες ευχήθηκε "χρόνια πολλα" μέσω Ιnstagram και ο Μαραντόνα απάντησε με ένα emoji φωτιάς. Σίγουρα η παραπάνω απάντηση δεν ήταν και ιδιαίτερα κατατοπιστική, αλλα γεννά ερωτήματα: Άραγε, παραμένει μέλος του Ολυμπιακού; Πέρα από το να βρίσκεται στις εξέδρες και να χειροκροτεί παίκτες που λατρεύει (και τον λατρεύουν) όπως ο Κάρλος Τέβες, πόσο κοντά βρίσκεται στον Ντομίνγκες και κατά συνέπεια πόσο κοντά παραμένει στον Ολυμπιακό; Και το σημαντικότερο, έχει κρατήσει την ερυθρόλευκη φανέλα; Το βέβαιο είναι ότι ακόμα κι αυτό το μικρό σχόλιο αρκούσε ώστε από κάτω ο προπονητής της Χιμνάσια λα Πλάτα να γνωρίσει την αποθέωση από Έλληνες φιλάθλους, ανεξαρτήτως ομάδας. Δίκαιο...

 

 

Πηγή: contra.gr

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας