Πέμπτη, 7 Ιουλίου, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

BINTEO: Ο Κλοπ τραγουδάει Last Christmas και θυμάται γιορτινές στιγμές

  26/12/2020 10:35
BINTEO: Ο Κλοπ τραγουδάει Last Christmas και θυμάται γιορτινές στιγμές

BINTEO: Ο Κλοπ τραγουδάει Last Christmas και θυμάται γιορτινές στιγμές

  26/12/2020 10:35

Ο Γερμανός προπονητής των Πρωταθλητών Αγγλίας σε ένα πολύ ιδιαίτερο βίντεο από την ομάδα του, με λόγια που όσο απλά φαντάζουν άλλη τόση σημασία έχουν να τ' ακούσει κάποιος περί της εκτίμησης όσων... θεωρούμε δεδομένα, δίνει πάλι ρέστα...

«Τα έθιμα στην Γερμανία και την Αγγλία είναι ελάχιστα διαφορετικά. Έχουμε το απόγευμα της 24ης Δεκεμβρίου όπου τα παιδιά ανοίγουν τα δώρα τους. Όμως, στην οικογένεια είχαμε και παράδοση να τραγουδήσουμε και να παίξουμε ένα μουσικό όργανο.

Η μεγαλύτερη αδερφή μου έπαιζε ακορντεόν, η δεύτερη αδερφή μου έπαιζε πνευστό κι εγώ έπαιζα πλήκτρα. Ήταν υπέροχες αναμνήσεις, τις αγαπώ...

Το 2020 ήταν ιδιαίτερο έτος και με τον καλύτερο και με τον χειρότερο τρόπο. Ξεκίνησε πολύ καλά, η ομάδα... πετούσε, όμως, μετά ήρθε ο κορονοϊός και σταμάτησαν τα πάντα.

Όλοι το βιώσαμε... Μπορέσαμε να παίξουμε ξανά ποδόσφαιρο και να κατακτήσουμε τον τίτλο. Ήταν μια από τις καλύτερες μέρες της ζωής μου. 100%.

Όταν επέστρεψαν οι οπαδοί στο γήπεδο και νιώσαμε ξανά την ατμόσφαιρα στην εξέδρα, ήταν κάτι που θα μας μείνει αξέχαστο. Έτσι πρέπει να είναι η ζωή, να μαζεύουμε εμπειρίες και στιγμές και όταν μεγαλώνουμε να κοιτάζουμε πίσω και να χαμογελάμε με όσα θα θυμόμαστε.

Στην κανονική μας ζωή, την πραγματική, πριν από την πανδημία, ίσως δεν εκτιμούσαμε όσο έπρεπε, όσα θα έπρεπε. Τώρα όλα είναι διαφορετικά. Είναι σαν να... κάνουμε την καλύτερη ζωή που θα μπορούσαμε. Πρέπει να μάθουμε να εκτιμάμε αυτά που έχουμε...».

Πηγή: gazzetta.gr

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας