Πώς απαντά ο Ρούνεϊ μετά το σάλο-Καταγγέλλει εκβιασμό από τις… ημίγυμνες κοπέλες

Μετά τον σάλο που ξέσπασε, υποστήριξε ότι έπεσε θύμα εκβιασμού και απάτης. Ο ποδοσφαιριστρής Γουέιν Ρούνεϊ, άλλοτε μεγάλος επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Εθνικής Αγγλίας και νυν προπονητής της Ντέρμπι Κάουντι, που έγινε θέμα σε όλο τον κόσμο λόγω των φωτογραφιών του σε έξοδο με τρεις κοπέλες, υποστήριξε σήμερα ότι εκβιάστηκε από τις 21χρονες οι οποίες τράβηξαν φωτογραφίες με εκείνον ενώ ο ίδιος κοιμόταν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Σάλος με τον Ρούνεϊ-Έγινε λιώμα, προκλητικές πόζες με ημίγυμνες γυναίκες (pics)

Όπως αποκαλύπτει η MailOnline,  οι εκπρόσωποι του Βρετανού πρώην επιθετικού είπαν ότι η αστυνομία ερευνά το συγκεκριμένο περιστατικό, αφότου ο Ρούνεϊ εθεάθη να διασκεδάζει σε έξαλλο ρυθμό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τις τρεις νεαρές, το μοντέλο του Snapchat, Tayler Ryan, και τις δύο φίλες της  Elise Melvin και Brooke Morgan.

Νωρίτερα, η αστυνομία του Μάντσεστερ προκάλεσε προβληματισμό καθώς είπε ότι δεν διερευνούσε το συμβάν γιατί δεν υπάρχει κάποια σχετική αναφορά.

Ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή, ωστόσο, διατείνεται ότι το αίτημα για έρευνα έχει αναβληθεί καθώς δεν είναι ξεκάθαρο εάν το περιστατικό, για το οποίο ο  Ρούνεϊ λέει ότι έπεσε θύμα απάτης, στο ξενοδοχείο του Μάντσεστερ Staycity Aparthotel, είναι δουλειά της συγκεκριμένης αστυνομικής αρχής της πόλης να διερευνηθεί.

Ο 35χρονος άσος, που είναι παντρεμένος και έχει τέσσερα παιδιά, φαίνεται στις τελευταίες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν και που τον έβαλαν σε μπελάδες να έχει λιποθυμήσει από το ποτό, κάτι που όμως δεν πτοεί τις κοπέλες να φωτογραφηθούν προκλητικά δίπλα του.

Ο γάμος του με την Κολίν, σύντροφό του από τότε που ήταν στο σχολείο, έχει περάσει από πολλές κρίσεις και αυτή ίσως να αποτελέσει το τελικό χτύπημα. Η ίδια λέγεται πως τον έχει καλέσει πολλάκις να αντιμετωπίσει το πρόβλημά του με το αλκοόλ, ενώ παλαιότερα είχε παραδεχτεί πως είχε εθισμό και με τον τζόγο.

Σύμφωνα με τη Sun και μαρτυρίες που αποκαλύπτει, ο Ρούνεϊ και δύο φίλοι του είχαν βγει για ποτά το βράδυ του Σαββάτου στο Chinawhite Club του Μάντσεστερ. Ως… VIP ο Άγγλος παλαίμαχος άσος είχε πάρει μια ειδική σουίτα, στην οποία προσκάλεσαν τις τρεις κοπέλες, όλες τους 21 ετών. Το δημοσίευμα αναφέρει πως η συνέχεια δόθηκε σε ξενοδοχείο, αλλά επισημαίνεται πως δεν υπήρξε ερωτική συνεύρεση.

  

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Έμαθε αγγλικά για την Αλίσα ο Ντόουγκλας Λουίς-«Δεν μπορούμε να διαφωνήσουμε αν δεν μπορώ να μιλήσω τη γλώσσα»
Ποδοσφαιριστής στην Ισπανία έδωσε τη φανέλα του σε οπαδό για 50 ευρώ-«Δεν είμαι εκατομμυριούχος»
Η κόρη του Μπέκαμ μεγαλώνει και ο παλαίμαχος άσος προειδοποιεί
Επική στιγμή στο Ευρωκοινοβούλιο-Έσκασε με μπλούζα Τορίνο και φώναξε «Γιουβέντους σκ@τ@»
Το μήνυμα οπαδού της Πάφου στον Θεουλή στο Στέλιος Κυριακίδης (pic)
ΒΙΝΤΕΟ: Ο πανηγυρισμός των παικτών της Λεβερκούζεν με… τσιγάρο για τη νομιμοποίηση της κάνναβης
BINTEO: H στιγμή που αθλητής γλιστράει από τον βατήρα στα εγκαίνια Ολυμπιακής πισίνας
Ερωτευμένη με σταρ του Emily in Paris η Σακίρα-Οι φίλοι της ανησυχούν πως τη θέλει μόνο για τη φήμη
BINTEO: Το νέο αυτοκίνητο του Κριστιάνο αξίας 2 εκατομμυρίων ευρώ
Σε δημοπρασία… κρεβάτι που κοιμήθηκε ο Κριστιάνο-Η τιμή εκκίνησης