Οκτώ χρόνια μετά η Γουάντα Νάρα δοκίμασε το κρύο πιάτο της εκδίκησης του Μάξι Λόπες

Tον Νοέμβριο του 2013 η Γουάντα Νάρα ενημέρωσε τον κόσμο μέσω twitter για το status της. Η Αργεντίνα έκανε γνωστό ότι χώρισε με τον τότε επιθετικό της Κατάνια, Μάξι Λόπες, με τον οποίο απέκτησε 3 αγόρια σε 5 χρόνια. «Σταματάω εδώ, αγάπη μου». Το τι κρυβόταν πίσω από το διαζύγιο, δεν άργησε να φανεί.

Τον ίδιο μήνα, ο νεαρός τότε επιθετικός, Μάουρο Ικάρντι, συμπατριώτης και πρώην συμπαίκτης του Μάξι Λόπες στην Σαμπντόρια, έγραψε στα social. «Γουάντα Νάρα, σε αγαπώ».

Αργότερα στη σεζόν, τον Απρίλιο του 2014, έλαβε χώρα το κορυφαίο σκηνικό της τριπλέτας Μάξι-Γουάντα-Μάουρο, σε αγώνα της Σαμπντόρια με την Ίντερ στο Luigi Ferraris. Ένα σκηνικό βγαλμένο από σενάριο.

Στην παρουσίαση των ομάδων, όταν οι δύο άνδρες βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο, ο Μαουρίτο άπλωσε το χέρι του προς τον Λόπες, ο οποίος όμως τράβηξε το δικό του και αρνήθηκε τη χειραψία. Στον αγώνα, ο Ικάρντι σκόραρε δύο φορές σε βάρος της πρώην ομάδας του, ενώ ο Μάξι απέτυχε να σκοράρει από τη βούλα του πέναλτι. Έτοιμο για Netflix.

Μερικούς μήνες μετά, τα πάντα επισημοποιήθηκαν. Μάουρο και Γουάντα παντρεύτηκαν στην Αργεντινή μπροστά σε 12 καλεσμένους, ανάμεσα στους οποίους δεν βρισκόταν ο πατέρας της Νάρα, Αντρές. Ο Ικάρντι ήταν και τυπικά ο αντικαταστάτης του Μάξι στο πλευρό της Γουάντα και τον Ιανουάριο του 2015 απέκτησε μαζί της ένα κοριτσάκι. Ενάμιση χρόνο αργότερα, το ζευγάρι έκανε και δεύτερο παιδί.

Εκείνη, σέξι, όσο λίγοι θα μπορούσαν να έχουν αντέξει. Εκείνος με εμφάνιση που θα μπορούσε να κάνει μια κοπέλα στη Ροδόπολη Σερρών να χάσει το πιρούνι της, αλλά και on fire εντός αγωνιστικού χώρου. Ανερχόμενος παικταράς και killer, με την ξανθιά persona έκαναν ένα δίδυμο που έλεγε πολλά.

Βασικά, εκείνος δεν έλεγε τίποτα, χρειάστηκε να έρθει η μεταγραφή του στην Παρί Σεν Ζερμέν για να πει κανείς… «ρε μ@λάκες, αυτός μιλάει». Όλα τα έκανε εκείνη. Στην πορεία, εκτός από σύζυγος και μάνα των παιδιών του, έγινε και μάνατζερ του Ικάρντι. Εκείνη την ώρα ο Μάξι χαμογελούσε. «Μου είχε προτείνει κι εμένα να γίνει μάνατζέρ μου, όμως είχα αρνηθεί». Η γλυκιά εκδίκηση δεν θα ερχόταν άμεσα, όμως έπαιρνε τον δρόμο της.

Ο Ικάρντι «κούμπωσε» εκπληκτικά στην Ίντερ και από τη στιγμή που στη ζωή του είχε μπει η Γουάντα, «πετούσε». Όλα πήγαιναν εκπληκτικά. Εντός γραμμών. Με 122 γκολ σε 208 ματς έφτασε κάποια στιγμή σε σημείο να έχει το καλύτερο ποσοστό σκοραρίσματος στην ιστορία του συλλόγου, όμως αντί να είναι τα πάντα λυμένα και να έχει να σκεφτεί μόνο το πως θα βρίσκει δίχτυα ακόμα πιο συχνά, συνέχεια βρισκόταν σε… δουλειά με τους Nerazzurri.

Στα τέλη του 2016, ο Ικάρντι άρχισε να βγάζει τα μάτια του. Σε ηλικία 23 ετών κυκλοφόρησε αυτοβιογραφία και σε αυτή απειλούσε ότι θα σκοτώσει τους οπαδούς της Ίντερ που σε ένα ματς τόλμησαν να του πετάξουν πίσω τη φανέλα. «Έχεις τελειώσει» ήταν το πανό της Curva και τελικά το βιβλίο επανατυπώθηκε χωρίς τις επίμαχες γραμμές. Σε εκείνο το σημείο η Γουάντα «πέταξε» ότι είχε επαφή με την Νάπολι και «έστειλε» την αξία του συζύγου της στα ύψη.

Παρότι η Ίντερ τερμάτισε 7η το 2017, τα 24 γκολ του Ικάρντι άφησαν το θέμα με τους fans στην άκρη και την επόμενη ξεκίνησε εκκωφαντικά με 10 τεμάχια στα 10 πρώτα ματς στην Serie A. Όλα έμοιαζαν ιδανικά, όμως η Γουάντα έβαλε… φωτιά. «Έχω δεχθεί τηλεφωνήματα, δεν θα πω από ποιες ομάδες. Ο Μάουρο αξίζει 200 εκατ. ευρώ» είπε στα τέλη Νοεμβρίου. «Μεγάλα club με έχουν προσεγγίσει. Αν ήταν στο χέρι του όμως, θα έμενε για πάντα στην Ίντερ».

Οι Nerazzurri επέστρεψαν τελικά στο Champions League έπειτα από 6 χρόνια, όμως η ηρεμία δεν ερχόταν για τον Ικάρντι. Η Γουάντα δήλωσε ότι υπάρχει μεγάλη απόσταση ανάμεσα στο club και την πλευρά τους για ανανέωση και η Gazzetta dello Sport αποκάλυψε ότι στην Ίντερ έχουν κουραστεί. Το φινάλε γράφτηκε ουσιαστικά το 2019 όταν ο σύλλογος αφαίρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού από τον Αργεντινό και το έδωσε στον Χαντάνοβιτς. Ως λόγος δόθηκε η μη ηγετική φυσιογνωμία του Ικάρντι και όχι η διαφαινόμενη μη επέκταση του συμβολαίου.

Η καριέρα του Μάουρο είχε φύγει από το peak και τα λόγια της αδερφής του, Ιβάνα, στο twitter είχαν σαφή στόχο. «Καημένε μου αδερφέ, γιατί συνεχίζεις να το επιτρέπεις όλο αυτό; Η Ίντερ δεν πρόκειται να ανεχθεί τέτοια συμπεριφορά. Αν είχες ένα σοβαρό άτομο δίπλα σου, ένα άτομο που να σε νοιάζεται πραγματικά, αυτά δεν θα συνέβαιναν».

Το καλοκαίρι του 2019, και αφού πρώτα η Ίντερ είχε κάνει επίσημο ότι δεν θα ξαναμιλήσει με την Γουάντα, οι τίτλοι του τέλους έπεσαν για τον Μαουρίτο καθώς πωλήθηκε τελικά αντί «μόλις» 48 εκατ. ευρώ στην Παρί Σεν Ζερμέν. Όπως έπεσε και το status του γενικότερα.

Σε μια ομάδα γεμάτη πανάκριβα αστέρια, ο striker -ο οποίος δεν έγινε ποτέ ευπρόσδεκτος από τον Μέσι στην Εθνική Αργεντινής- δεν έγινε ποτέ το σημείο αναφοράς. Στην παρθενική του σεζόν κατρακύλησε στα 12 γκολ, την επόμενη ακόμα παρακάτω με 7 και φέτος, την ώρα που μιλάμε, έχει μείνει στα τρία.

Πλέον στην Γαλλία, η Γουάντα είχε ηρεμήσει. «Του φτιάχνω τα καλύτερα σάντουιτς και είμαι η καλύτερη στο κρεβάτι» ήταν μια από τις δηλώσεις που είχαν ενδιαφέρον, όμως γενικότερα ήταν πολύ «πεσμένη» σε σχέση με τις μέρες της στην Ιταλία. Το «μπαμ» ήρθε το βράδυ του Σαββάτου όταν ανέβασε, κατέβασε και ανέβασε ξανά story που κατηγορούσε τον Μάουρο ότι την απάτησε. «Κατέστρεψες ακόμα μια οικογένεια».

Επειδή στο Menshouse λέμε μόνο αλήθειες, βασικά δεν του το είχαμε του Μαουρίτο να είναι αυτός που θα τα διαλύσει όλα. Την ίδια στιγμή, ο Μάξι από κάποια γωνιά θα χαμογελά για ένα φινάλε για το οποίο ο ίδιος θα ήταν σίγουρος και το οποίο ήρθε αφού η China Suarez, ηθοποιός, μοντέλο, τραγουδίστρια πήρε όσο μυαλό είχε μείνει στον Μαουρίτο.

Παρά το χτύπημα της μοίρας, παρότι έζησε ό,τι έκανε στον Λόπες, θα πάρουμε το ρίσκο να πούμε ότι η Γουάντα Νάρα θα είναι εκείνη που θα έχει καλύτερη επόμενη μέρα.

Η super εντυπωσιακή 34χρονη, δεν θα αποδειχθεί η ριγμένη της υπόθεσης. Από τη μία, θα πάρει πολλά από τα χρήματα του Μάουρο με ένα διαζύγιο που θα βγει σε βάρος του, αλλά δεν αποκλείεται από εδώ και στο εξής να τον βλέπει να κάνει μόνο βήματα προς τα κάτω στην καριέρα του.

Ο Μάουρο άκουσε την Γουάντα και την έβαλε πάνω απ’ όλα όταν δεν έπρεπε και την πιο ακατάλληλη στιγμή στην καριέρα του, την έκανε χειρότερη αντίπαλο και από τον πιο σκληρό σέντερ-μπακ…

Πηγή: menhouse

Δειτε Επισης

H Ντιλέτα Λεότα πήγε στη δουλειά με... το εσώρουχο σε κοινή θέα (pics)
Η παράξενη απορία του Τσιτσιπά-«Γιατί δεν συνοδεύουμε κάθε γεύμα με ποπ κορν;»
Συνάντηση με τον Μπέκαμ στο προπονητικό κέντρο της Ίντερ Μαϊάμι για Τσιτσιπά και Μπαντόσα
Κυκλοφόρησε τη δική του σειρά περιποίησης o Ρονάλντο-Στα 38 ευρώ το κόστος
Πολυτελείς διακοπές στη Σαουδική Αραβία για τον CR7-Ένα ιδιωτικό νησί 7.000 ευρώ τη βραδιά
Ο Μαρσέλο έπαιξε τύμπανο σε συναυλία των 30 Seconds to Mars και ο Τζάρεντ Λέτο φόρεσε φανέλα του
ΒΙΝΤΕΟ: Ξαναχτύπησε ο μπόμπιρας... οργανωτής του Παναθηναϊκού
ΒΙΝΤΕΟ: Η αποθέωση στον Σλούκα, το «Εσύ είσαι» του Παπαπέτρου και το «Ποιος;» του Καλαϊτζάκη
Αγγλίδα ποδοσφαιρίστρια έγινε viral-Περισσότεροι από 22 εκατ. χρήστες είδαν το βίντεο της μεταγραφής της
Μπέκαμ για τη Βικτόρια-«Τρώει τα ίδια για περισσότερα από 25 χρόνια»