Μάρτυρας του φονικού ο Πογιατζής-«Μας είπε του έβαλαν το μαχαίρι και έπεσε κάτω»

Στην σκηνή του άγριου φονικού που διαπράχθηκε το βράδυ της Δευτέρας έξω από πολυκατοικία στον Παρισσινό, επέστρεψαν υπό την συνοδεία των ανακριτών, οι δύο συλληφθέντες, 25 και 36 ετών, ώστε να προβούν σε υποδείξεις σκηνών μετά την ομολογία τους. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αλλοδαποί σαν σαρδέλες, αμοιβή ανά κεφαλή σε πολυκατοικία γκέτο-Μπαλάκι ευθυνών

Ο 25χρονος, φαίνεται να είναι το πρόσωπο που κάρφωσε πισώπλατα το μαχαίρι στον 28χρονο, ο οποίος αφού έκανε μερικά βήματα μετά την αιματηρή επίθεση που δέχθηκε, σωριάστηκε στο έδαφος, για να διαπιστωθεί ο θάνατος του με την άφιξη του ασθενοφόρου, ενώ κατά τη διάπραξη του φονικού, υπήρχαν αυτόπτες μάρτυρες.  

«Ήμουν απέναντι στο πρακτορείο και έβλεπα το ποδόσφαιρο. Ήρθε ένας νεαρός που ήταν εδώ στο περίπτερο και μας είπε, τρέξετε και μαχαίρωσαν ένα μαύρο. Εγώ έτρεξα γιατί φοβήθηκα, ήταν ένα παιδί εδώ, μας είπε ότι του έβαλε το μαχαίρι από τη μια και βγήκε από την άλλη, ειδοποιήθηκε το ασθενοφόρο και η Αστυνομία», ανέφερε ο Ανδρέας Πογιατζής, ο οποίος βρέθηκε στο σημείο, προσθέτοντας πως στη συνέχεια «το παιδί έπεσε κάτω και όταν πέρασαν πέντε λεπτά, είδα που τον σκέπασαν».

Τα επεισόδια και οι συμπλοκές μεταξύ των αλλοδαπών που διαμένουν στην εν λόγω πολυκατοικία γκέτο, ήταν σύνηθες φαινόμενο, όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι, ενώ ουκ ολίγες φορές κλήθηκε να επέμβει η Αστυνομία, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες μας, σε διάφορες περιπτώσεις είχε προβεί σε συλλήψεις. Μάλιστα, το πρόβλημα φαίνεται να αρχίζει από τον ιδιοκτήτη, ο οποίος στιβάζει αλλοδαπούς στην πολυκατοικία, η οποία είναι τριτοκοσμική, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις καταγγέλθηκε στις αρμόδιες αρχές, χωρίς ωστόσο να αλλάξει οτιδήποτε, αντιθέτως το πρόβλημα διογκωνόταν με τον καιρό, μέχρι που διαπράχθηκε το φονικό. 

Τις καταγγελίες έρχεται να επιβεβαιώσει και ο Ανδρέας Πογιατζής που βρίσκεται επί καθημερινής βάσεως στην γειτονία, λέγοντας πως «γίνονται συχνά επεισόδια εδώ και γίνονται πολλές καταγγελίες», υποδεικνύοντας παράλληλα πως «δυστυχώς δεν υπάρχουν μέτρα, υπάρχουν πολλά παιδιά εδώ. Είμαι κάθε ημέρα εδώ. Δεν είμαι ρατσιστής, αλλά πάνω από όλα είναι η τάξη και να υπάρχει ασφάλεια. Μεταξύ τους κάνουν πολύ συχνά επεισόδια, το τελευταίο διάστημα νομίζω είναι η τρίτη φορά που γίνονται και θα πρέπει να ληφθούν κάποια μέτρα».

Οι έρευνες της Αστυνομίας βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ από το σημείο παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια για περαιτέρω εξετάσεις, ανάμεσα στα οποία και κάμερες ασφαλείας. 

Οι δύο ύποπτοι, που καβγάδισαν με το συγκάτοικο τους για ασήμαντη αιτία, οδηγήθηκαν το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας το οποίο διέταξε την κράτηση τους για οκτώ ημέρες. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Και δεύτερη σύλληψη για το φονικό στο Παρισσινό-Πισώπλατες μαχαιριές στο θύμα

  

  

  

  

 

 

Δειτε Επισης

Συνάντηση με τον Μπέκαμ στο προπονητικό κέντρο της Ίντερ Μαϊάμι για Τσιτσιπά και Μπαντόσα
Κυκλοφόρησε τη δική του σειρά περιποίησης o Ρονάλντο-Στα 38 ευρώ το κόστος
Πολυτελείς διακοπές στη Σαουδική Αραβία για τον CR7-Ένα ιδιωτικό νησί 7.000 ευρώ τη βραδιά
Ο Μαρσέλο έπαιξε τύμπανο σε συναυλία των 30 Seconds to Mars και ο Τζάρεντ Λέτο φόρεσε φανέλα του
ΒΙΝΤΕΟ: Ξαναχτύπησε ο μπόμπιρας... οργανωτής του Παναθηναϊκού
ΒΙΝΤΕΟ: Η αποθέωση στον Σλούκα, το «Εσύ είσαι» του Παπαπέτρου και το «Ποιος;» του Καλαϊτζάκη
Αγγλίδα ποδοσφαιρίστρια έγινε viral-Περισσότεροι από 22 εκατ. χρήστες είδαν το βίντεο της μεταγραφής της
Μπέκαμ για τη Βικτόρια-«Τρώει τα ίδια για περισσότερα από 25 χρόνια»
Σακίρα: Έβαλα την καριέρα μου σε παύση για να είμαι δίπλα στον Πικέ
Πήγε να δώσει το χέρι στον διαιτητή για την αφαίρεση της κίτρινης και έφαγε κόκκινη