Για πρώτη φορά φωτογραφίες μέσα από το νέο σπίτι Φουρέιρα και Μποτία (pics)

Κρατούσαν τον δεσμό τους κρυφό για χρόνια παρά το γεγονός πως… ο κόσμος το είχε τούμπανο! Φέτος το καλοκαίρι, όμως, η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία αποφάσισαν πως δεν υπάρχει λόγος πια να κρύβονται αφού έκαναν και το επόμενο βήμα στην σχέση τους, αυτό της συγκατοίκησης, και με μια τρυφερή φωτογραφία που ανέβασαν στα social media (δείτε την εδώ) επισημοποίησαν ουσιαστικά αυτό που όλοι γνώριζαν.

«Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και όσο μεγαλώνω καταλαβαίνω πως στη ζωή μου πρέπει να έχουν χώρο μόνο οι υπέροχοι άνθρωποι και άνθρωποι που μπορεί να ξεκινήσεις μια νέα ζωή ή να συνεχίσεις όλη σου του ζωή. Οπότε οποιαδήποτε σχέση κάνω στη ζωή μου είναι με ανθρώπους που έχουν ουσία για να έχουν μέλλον», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο παρελθόν στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω, κι αυτή ίσως ήταν η μόνη φορά που αναφέρθηκε δημόσια στον Μποτία.

Το σπίτι Μποτία – Φουρέιρα

Το αγαπημένο ζευγάρι έχει επιλέξει την περιοχή των Νοτίων προαστίων για την διαμονή του. Η νέα τους κατοικία είναι λιτή από άποψη διακόσμησης και κυριαρχούν κυρίως γήινες αποχρώσεις.

Η συγκεκριμένη γειτονιά είναι πολύ ήρεμη με υπέροχη θέα από την αυλή τους, καθώς είναι σε ύψωμα. Το ζευγάρι λόγο επαγγελματικών δραστηριοτήτων έχει πολύ λίγο προσωπικό χρόνο που προτιμά να το περνά στο σπίτι, βλέποντας ταινίες, τρώγοντας ή κάνοντας βουτιές στην πισίνα.

Γενικά και οι δυο τους ανέκαθεν κρατούσαν χαμηλό προφίλ και δεν τους αρέσει να απασχολούν τα media με κάτι άλλο πέρα από την δουλειά τους.

Όπως μπορείτε να δείτε και μόνοι σας στο φωτογραφικό υλικό, το σαλόνι είναι τεράστιο και η διακόσμηση πολύ απλή και παράλληλα μοντέρνα.       

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: to10.gr        

Δειτε Επισης

Η παράξενη απορία του Τσιτσιπά-«Γιατί δεν συνοδεύουμε κάθε γεύμα με ποπ κορν;»
Συνάντηση με τον Μπέκαμ στο προπονητικό κέντρο της Ίντερ Μαϊάμι για Τσιτσιπά και Μπαντόσα
Κυκλοφόρησε τη δική του σειρά περιποίησης o Ρονάλντο-Στα 38 ευρώ το κόστος
Πολυτελείς διακοπές στη Σαουδική Αραβία για τον CR7-Ένα ιδιωτικό νησί 7.000 ευρώ τη βραδιά
Ο Μαρσέλο έπαιξε τύμπανο σε συναυλία των 30 Seconds to Mars και ο Τζάρεντ Λέτο φόρεσε φανέλα του
ΒΙΝΤΕΟ: Ξαναχτύπησε ο μπόμπιρας... οργανωτής του Παναθηναϊκού
ΒΙΝΤΕΟ: Η αποθέωση στον Σλούκα, το «Εσύ είσαι» του Παπαπέτρου και το «Ποιος;» του Καλαϊτζάκη
Αγγλίδα ποδοσφαιρίστρια έγινε viral-Περισσότεροι από 22 εκατ. χρήστες είδαν το βίντεο της μεταγραφής της
Μπέκαμ για τη Βικτόρια-«Τρώει τα ίδια για περισσότερα από 25 χρόνια»
Σακίρα: Έβαλα την καριέρα μου σε παύση για να είμαι δίπλα στον Πικέ