Πέμπτη, 30 Ιουνίου, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Με αυτήν απάτησε ο Πικέ την Σακίρα!

  02/06/2022 22:29
Με αυτήν απάτησε ο Πικέ την Σακίρα!

Με αυτήν απάτησε ο Πικέ την Σακίρα!

  02/06/2022 22:29

Δεν διαψεύδεται από πουθενά το ρεπορτάζ από τις περίφημες «Mamarazzis» που έγραψαν χθες πως ο Ζεράρδ Πικέ έχει επιστρέψει στο σπίτι, όπου έμενε όσο ήταν εργένης, αφού η Σακίρα έμαθε για την ύπαρξη τρίτου προσώπου στην σχέση τους.

Διάφορα σκανδαλοθηρικά ισπανικά Μ.Μ.Ε. πάτησαν σε αυτή την αποκάλυψη και επιβεβαιώνουν πως τον τελευταίο καιρό ο Καταλανός αμυντικός έχει γίνει αχώριστος με τον συμπαίκτη του Ρίκι Πουτς και έχουν πάρει σβάρνα τα καλύτερα κλαμπ της Βαρκελώνης, όπου κλείνουν πριβέ δωμάτια για να διασκεδάσουν μέχρι πρωίας.

Μάλιστα ο δημοσιογράφος Emilio Pérez de Rozas από το περιοδικό Cuore πήγε το θέμα ακόμα παρακάτω, αφού δίνει λεπτομέρειες για το τρίτο πρόσωπο με το οποίο ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα απάτησε την Κολομβιανή τραγουδίστρια: «είναι μία νεαρή ξανθιά, γύρω στα 20, η οποία σπουδάζει ακόμα και η οποία εργάζεται ως υποδοχή σε διάφορες εκδηλώσεις».

Περισσότερα στοιχεία δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, ωστόσο φαίνεται πως είναι θέμα χρόνου να προκύψουν κι άλλες αποκαλύψεις, αφού οι δύο τους δεν έχουν περάσει απαρατήρητοι στην νυχτερινή ζωή της Βαρκελώνης, όσο κι αν ο Πικέ προσπάθησε να καλύψει τα ίχνη του με κάθε τρόπο…

Πηγή: sdna

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Bόμβα από ισπανικά μέσα-«Η Σακίρα έπιασε με άλλη γυναίκα τον Πικέ και τον παράτησε»

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας