Πώς ο θυελλώδης έρωτας κατέληξε σε απιστία και χωρισμό-Η γυναίκα πέτρα του σκανδάλου

Σακίρα και ο Ζεράρ Πικέ αποτελούσαν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της διεθνούς showbiz με τον έρωτά τους να γίνεται συχνά πρωτοσέλιδο στα διεθνή μέσα ενημέρωσης. Ωστόσο, έπειτα από 12 χρόνια κοινής ζωής και την απόκτηση δύο παιδιών, το ζευγάρι χωρίζει μετά την φημολογούμενη απιστία του ποδοσφαιριστή, ο οποίος φέρεται να απάτησε την τραγουδίστρια με μία 20χρονη σερβιτόρα.

Η Σακίρα εξέδωσε κοινή ανακοίνωση με τον Πικέ, στην οποία ζητούν από όλους να σεβαστούν τα παιδιά τους και την ιδιωτικότητά τους. «Με λύπη ανακοινώνουμε τον χωρισμό μας. Για την ευημερία των παιδιών, τα οποία είναι η κορυφή των προτεραιοτήτων μας, ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητα μας. Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας», αναφέρει η λιτή ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Οριστικός ο χωρισμός Σακίρα και Πικέ

Η γνωριμία τους

Η Σακίρα και ο Πικέ γνωρίστηκαν το καλοκαίρι του 2010 στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ του τραγουδιού της, «Waka Waka (This Time For Africa)» για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2010 (σ.σ το τραγούδι της επιλέχτηκε ως ο ύμνος της Διοργάνωσης). Από το τότε μέχρι σήμερα, ήταν ζευγάρι. Επιβεβαίωσαν τη σχέση τους το 2011, αναφέροντας ωστόσο ότι το 2010 είχαν χωρίσει για ένα μικρό χρονικό διάστημα.

Η πρώτη εγκυμοσύνη

Το 2012, το ζευγάρι περπάτησε επίσημα στο κόκκινο χαλί καθώς έφτασαν μαζί για το γκαλά του βραβείου «Χρυσή Μπάλα ΦΙΦΑ» (FIFA Ballon d'Or) στην Ελβετία. Την ίδια χρονιά, τον Σεπτέμβριο, η τραγουδίστρια μέσα από τον επίσημο ιστότοπο της επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της. «Όπως μερικοί από εσάς ίσως γνωρίζετε, ο Ζεράρ και εγώ είμαστε πολύ χαρούμενοι, καθώς περιμένουμε τον ερχομό του πρώτου μας μωρού! Αποφασίσαμε να δώσουμε προτεραιότητα σε αυτή τη μοναδική στιγμή στη ζωή μας», έγραψε. Στις 22 Ιανουαρίου 2013 γεννήθηκε ο μικρός Μίλαν Πικέ Μεμπάρακ. «Το όνομα Μίλαν σημαίνει αγαπητός και ευγενικός στα σλαβικά, πρόθυμος και επίπονος στα αρχαία ρωμαϊκά και στα σανσκριτικά, ένωση», έγραψε στον ιστότοπό της. «Ακριβώς όπως ο πατέρας του, ο Μίλαν έγινε μέλος της Μπαρτσελόνα από τη γέννησή του».

Σακίρα: Ο γάμος με φρικάρει

Το 2014 η Σακίρα ρωτήθηκε για ακόμη μία φορά γιατί δεν έχει παντρευτεί με τον αγαπημένο της και εκείνη είχε πει: «Έχουμε ήδη ό,τι χρειαζόμαστε, ξέρετε. Έχουμε ένωση, την αγάπη του ενός προς τον άλλο και ένα μωρό. Νομίζω ότι αυτές οι πτυχές της σχέσης μας έχουν ήδη σφυρηλατηθεί και ο γάμος δεν πρόκειται να τις αλλάξει. Αλλά αν πρόκειται να παντρευτώ ποτέ, αυτός είναι ο ένας. Για να σας πω την αλήθεια, ο γάμος με φρικάρει. Δεν θέλω να με βλέπει ως τη σύζυγό του. Θέλω να με βλέπει ως την ερωμένη του, το κορίτσι του. Θέλω να τον κρατήσω σε εγρήγορση. Θέλω να πιστεύει ότι όλα είναι πιθανά να συμβούν και όλα εξαρτώνται από τη συμπεριφορά του».

Η δεύτερη εγκυμοσύνη

Στις αρχές του 2015, το ζευγάρι επιβεβαίωσε ότι περίμενε ένα ακόμη αγοράκι. Στις 29 Ιανουαρίου υποδέχτηκαν τον δευτερότοκο γιο τους, ονόματι Σάσα Πικέ Μεμπάρακ. «Το όνομα Σάσα είναι ελληνικής και ρωσικής καταγωγής και σημαίνει «υπερασπιστής της ανθρωπότητας» και «πολεμιστής»», έγραψε τότε στο Instagram η τραγουδίστρια.

Η πέτρα του σκανδάλου και ο χωρισμός

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε πριν από μερικές ημέρες η είδηση ότι ο Ζεράρ Πικέ απάτησε την Σακίρα. Όλα ξεκίνησαν όταν δημοσίευμα της εφημερίδας «Periodico» έγραψε ότι ο Ισπανός εδώ και μερικές εβδομάδες μένει μόνος, στο παλιό του σπίτι. Καθημερινά όμως έρχονται νέα στοιχεία στο φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με το ισπανικό Cuore, μία 20χρονη που δουλεύει ως υποδοχή σε κλαμπ και χώρους εκδηλώσεων φέρεται πως είναι η αιτία για τον χωρισμό του πασίγνωστου ζευγαριού. Πολλοί μιλούν για μια απλή φιλία του Πικέ με την 20χρονη αλλά τους έχουν δει πολλές φορές μαζί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Ισπανία γράφουν ότι το τελευταίο τραγούδι της Σακίρα με τίτλο «Σε συγχαίρω» έχει κρυφά μηνύματα για την κρίση της καλλιτέχνιδας με τον Πικέ. «Για να σε συμπληρώσω έσπασα σε κομμάτια. Με προειδοποίησαν, αλλά δεν άκουσα. Κατάλαβα ότι το δικό σου είναι ψεύτικο. Ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, μη μου πεις ότι λυπάσαι».

Τέλος, να αναφέρουμε ότι η πίεση λόγω της έκτασης που πήρε η είδηση της απιστίας, οδήγησε την Σακίρα στο νοσοκομείο με κρίση άγχους, ενώ λίγες ώρες αργότερα ανακοινώθηκε επίσης ο χωρισμός της τραγουδίστριας με τον ποδοσφαιριστή.

Πηγή: reader 

Δειτε Επισης

Συνάντηση με τον Μπέκαμ στο προπονητικό κέντρο της Ίντερ Μαϊάμι για Τσιτσιπά και Μπαντόσα
Κυκλοφόρησε τη δική του σειρά περιποίησης o Ρονάλντο-Στα 38 ευρώ το κόστος
Πολυτελείς διακοπές στη Σαουδική Αραβία για τον CR7-Ένα ιδιωτικό νησί 7.000 ευρώ τη βραδιά
Ο Μαρσέλο έπαιξε τύμπανο σε συναυλία των 30 Seconds to Mars και ο Τζάρεντ Λέτο φόρεσε φανέλα του
ΒΙΝΤΕΟ: Ξαναχτύπησε ο μπόμπιρας... οργανωτής του Παναθηναϊκού
ΒΙΝΤΕΟ: Η αποθέωση στον Σλούκα, το «Εσύ είσαι» του Παπαπέτρου και το «Ποιος;» του Καλαϊτζάκη
Αγγλίδα ποδοσφαιρίστρια έγινε viral-Περισσότεροι από 22 εκατ. χρήστες είδαν το βίντεο της μεταγραφής της
Μπέκαμ για τη Βικτόρια-«Τρώει τα ίδια για περισσότερα από 25 χρόνια»
Σακίρα: Έβαλα την καριέρα μου σε παύση για να είμαι δίπλα στον Πικέ
Πήγε να δώσει το χέρι στον διαιτητή για την αφαίρεση της κίτρινης και έφαγε κόκκινη