Πέμπτη, 30 Ιουνίου, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Τι θα γίνει με την τεράστια περιουσία των Πικέ και Σακίρα μετά τον χωρισμό

  07/06/2022 12:35
Τι θα γίνει με την τεράστια περιουσία των Πικέ και Σακίρα μετά τον χωρισμό

Τι θα γίνει με την τεράστια περιουσία των Πικέ και Σακίρα μετά τον χωρισμό

  07/06/2022 12:35

Πικέ και Σακίρα αποφάσισαν να χωρίσουν και η κοινή τους ανακοίνωση το Σάββατο επιβεβαίωσε τις φήμες. Η Κολομβιανή ποπ σταρ επέστρεψε χθες στη Βαρκελώνη μαζί με τα παιδιά του ζεύγους, ενώ αντίθετα ο άσος της Μπαρτσελόνα θα συνεχίσει τις διακοπές του ως… εργένης πλέον.

Τα ισπανικά ΜΜΕ ασχολούνται τις τελευταίες ώρες με την περιουσία του ζεύγους. Το γεγονός ότι δεν παντρεύτηκαν ποτέ διευκολύνει την κατάσταση, ωστόσο κάποιοι δικηγόροι έχουν αναλάβει να μοιράσουν τα περιουσιακά στοιχεία που είχαν αποκτήσει από κοινού στα δώδεκα χρόνια που ήταν μαζί.

Η Σακίρα έχει μεγαλύτερη προσωπική περιουσία, η οποία εκτιμάται στα 300 εκατ. ευρώ. Το μεγαλύτερο μέρος της έχει προέλθει από την καριέρα της στη μουσική, ενώ ένα μικρότερο μέρος από κάποιες εμπορικές συμφωνίες. Ο Πικέ, από τη δική του πλευρά, έχει περιουσία ύψους περίπου 80 εκατ. ευρώ και πέρα από τα χρήματα που έχει κερδίσει από την Μπαρτσελόνα, έχει σημαντικά έσοδα από διαφημίσεις, επιχειρηματικές δραστηριότητες, ενώ είναι και ιδιοκτήτης της Ανδόρας.

Μετά τον χωρισμό, η Σακίρα θα συνεχίσει να διαμένει στην πολυτελή βίλα του ζεύγους σε προάστιο της Βαρκελώνης, ενώ ο Πικέ όταν επιστρέψει από τις διακοπές θα μείνει σε ένα τριώροφο σπίτι που έχει υπό την ιδιοκτησία του στο κέντρο της Βαρκελώνης και η αξία του οποίου υπολογίζεται στα 4,5 εκατ. ευρώ.

Πηγή: sport-fm.gr

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας