Σοκαρισμένος ο Όουεν για τη συμμετοχή της κόρης του στο «Love Island» (vid&pics)

Ο θρύλος του ποδοσφαίρου Μάικλ Όουεν βρισκόταν εκτός χώρας στις αρχές της εβδομάδας, όταν η 19χρονη κόρη του Τζέμα έκανε το ντεμπούτο της στο ριάλιτι «Love Island». Και επειδή ένας πατέρας δεν μπορεί να λείπει για πάντα από το σπίτι του όταν επέστρεψε και άνοιξε την τηλεόραση σίγουρα θα το έπαθε το σοκ.  

Ο πρώην αστέρας της Εθνικής Αγγλίας και της Λίβερπουλ δεν είχε παρακολουθήσει ούτε ένα επεισόδιο του αμφιλεγόμενου σόου γνωριμιών μέχρι εκείνη τη στιγμή, που είδε την κόρη του.

Σοκ για τον Μάικλ Όουεν

«Εκεί στην οθόνη ήταν το κοριτσάκι του («το καμάρι μου και η χαρά μου») που την είδα όχι μόνο να χοροπηδάει φορώντας ένα μπικίνι, αλλά, αργότερα, την είδα να αγκαλιάζεται στο κρεβάτι με έναν άνδρα οκτώ χρόνια μεγαλύτερό της. Έναν Ιταλό επιβήτορα που λεγόταν Νταβίντ. Δεν είναι κάτι που κάθε πατέρας θέλει να βλέπει, έτσι δεν είναι;», είπε ο Μάικλ Όουεν εμφανώς στεναχωρημένος και απογοητευμένος με την κόρη του.

Ανύμπορος να αντιδράσει ο ίδιος παραδέχεται ότι ήταν λίγο μπερδεμένος με τους κανόνες του «Love Island», ιδιαίτερα με εκείνον που προβλέπει ότι οι διαγωνιζόμενοι που γνωρίζονται ελάχιστα μεταξύ τους μοιράζονται το ίδιο κρεβάτι, αλλά η σύζυγός του Λουίζ αισθάνεται ακόμα χειρότερα.

«Είπα στη Λουίζ, "πρέπει στ' αλήθεια να κοιμούνται μαζί, στο ίδιο κρεβάτι;". Είπε "ναι". Της είπα "δεν το περίμενα αυτό"».

Με σφιγμένα δόντια και κομμένη την ανάσα

Παρακολουθούσε, με σφιγμένα δόντια και κομμένη την ανάσα, αλλά θέλει να τονίσει ότι θα μπορούσε να ήταν και χειρότερα. «Ευτυχώς για μένα, δεν υπήρξε σωματική επαφή. Η Τζέμα είχε την πλάτη της στον τύπο. Υπήρχε χώρος ανάμεσά τους. Σκέφτηκα, "Καλό κορίτσι". Κανένας πατέρας δεν θέλει να δει σωματική επαφή, έτσι δεν είναι; Εγώ σίγουρα όχι. Αν υπάρξει σωματική επαφή, νομίζω ότι θα πετάξω κάτι στην οθόνη. Δεν θέλω να δω φιλιά. Μη με κάνετε να δω φιλιά».

Επιμένει ότι η Τζέμα, το μεγαλύτερο από τα τέσσερα παιδιά του, δεν θέλει ούτε φιλιά. Αυτό ήταν ένα από τα πράγματα για τα οποία ανησυχούσε περισσότερο, δηλαδή ότι πρέπει να φιλιούνται.

«Δεν ήξερα τίποτα για το σόου, αλλά η ανησυχία της ήταν ότι θα έπρεπε να φιλήσει το ένα παλικάρι και το άλλο και το επόμενο. Έλειπα και δεν είδα το πρώτο επεισόδιο, αλλά η μητέρα της μου είπε ότι υπήρχε πιθανότητα να πρέπει να χορέψει - να χορέψει στην αγκαλιά του ή κάτι τέτοιο - κάτι που θα προκαλούσε δυσφορία στην Τζέμα. Αλλά υποθέτω ότι όσο περισσότερο καιρό θα είναι μέσα, τόσο πιο χαλαρή θα είναι σε τέτοιου είδους πράγματα».

Η σύζυγός του είναι ακόμα πιο νευρική από τότε που η Τζέμα μπήκε στη διάσημη βίλα του «Love Island» και, μέσα σε μια νύχτα, έγινε θύμα άθλιου τρολαρίσματος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Τζέμα έχει κατηγορηθεί σχεδόν για τα πάντα – ότι είναι πολύ χοντρή, πολύ αδύνατη, πολύ μελαχρινή, πολύ σνομπ. «Είναι δύσκολο γιατί έχω άλλα τρία παιδιά τον James, 16 ετών, την Emily, 14 ετών, και την Jessica, 12 ετών και αυτή είναι η αδελφή τους και διαβάζουν όλα αυτά τα πράγματα. Η Λουίζ είναι πολύ αναστατωμένη με όλο αυτό. Μπορείτε να πείτε "μην το διαβάζετε", αλλά αυτό είναι πολύ δύσκολο».

Σε άλλο σημείο είπε ο Όουεν: «Ξέρω ότι έχω συνηθίσει σε τέτοιου είδους κριτική- αν κοιτάξεις τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα νομίζεις ότι το 70% του κόσμου με μισεί, αλλά είναι διαφορετικό όταν πρόκειται για την κόρη σου. Για τη Λουίζ είναι πιο δύσκολο ακόμα».

Οι σκληρότερες επικρίσεις για την Τζέμα αφορούν την εξωτερική της εμφάνιση ή την προσωπικότητά της. «Η προσωπικότητα. Είναι το πιο καταπληκτικό κορίτσι που θα μπορούσες να γνωρίσεις. Είναι έξυπνη, αστεία και ευγενική. Δεν είναι διπρόσωπη. Είναι πιστή, ένας αξιοπρεπής άνθρωπος. Είναι ακόμα το μωρό μας. Είναι ένα πολύ σύγχρονο γονεϊκό δίλημμα το πώς μπορείς να αντιμετωπίσεις το γεγονός η κόρη σου να τελειώνει το σχολείο και να φεύγει για το “Love Island”».

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

BINTEO: Ο Άντονι έδειξε τα αυτιά του, ο Μαγκουάιρ συνεχάρη τους παίκτες της Κόβεντρι
BINTEO: «Τι να πεις για μένα» και ζεϊμπέκικο του Αλεξανδρόπουλου μέσα στο «Σουκρού Σαράτσογλου»
Οπαδός της Φενέρ άρχισε τις κλωτσιές και γκρέμισε το σαλόνι του στην τελευταία απόκρουση του Τζολάκη
Έμαθε αγγλικά για την Αλίσα ο Ντόουγκλας Λουίς-«Δεν μπορούμε να διαφωνήσουμε αν δεν μπορώ να μιλήσω τη γλώσσα»
Ποδοσφαιριστής στην Ισπανία έδωσε τη φανέλα του σε οπαδό για 50 ευρώ-«Δεν είμαι εκατομμυριούχος»
Η κόρη του Μπέκαμ μεγαλώνει και ο παλαίμαχος άσος προειδοποιεί
Επικός Τρινκιέρι: Είπε «γκαντέμη» δημοσιογράφο όταν τον ενημέρωσε για το 1-0 της Ρόμα κόντρα στη Μίλαν
Επική στιγμή στο Ευρωκοινοβούλιο-Έσκασε με μπλούζα Τορίνο και φώναξε «Γιουβέντους σκ@τ@»
Το μήνυμα οπαδού της Πάφου στον Θεουλή στο Στέλιος Κυριακίδης (pic)
ΒΙΝΤΕΟ: Ο πανηγυρισμός των παικτών της Λεβερκούζεν με… τσιγάρο για τη νομιμοποίηση της κάνναβης