Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Στο Μεξικό με τα παιδιά της η Σακίρα, μετά τη διαφωνία της με τον Πικέ

  27/07/2022 14:33
Στο Μεξικό με τα παιδιά της η Σακίρα, μετά τη διαφωνία της με τον Πικέ

Στο Μεξικό με τα παιδιά της η Σακίρα, μετά τη διαφωνία της με τον Πικέ

  27/07/2022 14:33

Η Shakira φροντίζει τα παιδιά της, τα οποία έχει αποκτήσει με τον Ζεράρ Πικέ, να απολαμβάνουν το καλοκαίρι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η κολομβιανής καταγωγής τραγουδίστρια απαθανατίστηκε κατά την άφιξή της στο όμορφου του Μεξικού, στις 24 Ιουνίου, με τον Μίλαν και τον Σάσα, λίγες μόλις ημέρες αφότου ο πρώην σύντροφός της αποδοκιμάστηκε σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου στο Λας Βέγκας.  

H οικογένεια βιώνει δυσκολίες από τότε που η τραγουδίστρια και ο ποδοσφαιριστής ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους τον Ιούνιο. Οι διακοπές της Shakira στο Μεξικό έρχονται εν μέσω αναφορών ότι έχει ξεκινήσει μια μάχη για την επιμέλεια των γιων τους μεταξύ εκείνης και του Πικέ. Η Shakira φέρεται να θέλει να εγκατασταθεί στο Μαϊάμι, όπου έχει ήδη μια πολυτελή κατοικία. 

4281642867807708 image

Ο Πικέ φέρεται να είναι αντίθετος με την κίνηση αυτή, καθώς δεν θα μπορούσε να βλέπει τα παιδιά του πολύ συχνά. Σύμφωνα με την εκπομπή «Chisme No Like» η τραγουδίστρια επιμένει στις επιθυμίες της και είναι πρόθυμη να καλύψει τα έξοδα για τη φροντίδα των παιδιών. Το πρώην ζευγάρι φέρεται να κάνει, μάλιστα, μια «έκτακτη συνάντηση» στις 4 Αυγούστου, στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια, με την ελπίδα να επιτευχθεί συμφωνία.

Η Shakira εκμεταλλεύεται στο έπακρο τον χρόνο της με τα παιδιά της, ενώ πριν λίγο διάστημα πέρασαν μερικές μέρες στην Αστούριας της Ισπανίας. Η τραγουδίστρια και ο Πικέ ήταν και οι δύο λάτρεις του σερφ, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη που τα παιδιά τους απολάμβαναν τα παιχνίδια στο νερό και μάλιστα είχαν τη βοήθεια ενός εκπαιδευτή σερφ για να τους διδάξει τη σωστή τεχνική.

Η Shakira και ο Πικέ ανακοίνωσαν τον χωρισμό στις 4 Ιουνίου σε κοινή δήλωση στο Reuters, όπου ανέφεραν: «Λυπούμαστε που επιβεβαιώνουμε ότι χωρίζουμε. Για την ευημερία των παιδιών μας, που αποτελούν την ύψιστη προτεραιότητά μας, σας ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά τους».

Πηγή: hello

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας