Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Τερμάτισε τελευταίος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα γιατί το πέος του πετάχτηκε από το σορτσάκι

  05/08/2022 19:02
Τερμάτισε τελευταίος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα γιατί το πέος του πετάχτηκε από το σορτσάκι

Τερμάτισε τελευταίος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα γιατί το πέος του πετάχτηκε από το σορτσάκι

  05/08/2022 19:02

Άτυχος στάθηκε ένας Ιταλός δρομέας, καθώς τερμάτισε τελευταίος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου U20 2022, που πραγματοποιείται στο Κάλι της Κολομβίας, εξαιτίας ενός ενδυματολογικού ατυχήματος.

Ο 18χρονος Alberto Nonino έκανε μια δυναμική έναρξη κι όλα έδειχναν ότι είναι απολυτό φαβορί, αλλά το πέος του βγήκε έξω από το σορτσάκι στη μέση της διαδρομής και στην προσπάθεια του να το καλύψει έμεινε πίσω από τους συναθλητές του.

Όπως αναφέρει η dailymail.co.uk, ο Alberto Nonino στη μέση του αγώνα φάνηκε να δυσφορεί.  Ο 18χρονος, που δεν είχε φορέσει εσώρουχο, άρχισε να κοιτάει κάτω από την μέση του και να βάζει τα χέρια μπροστά από το επίμαχο σημείο, προσπαθώντας να κρύψει το μόριο του, το οποίο είχε βγει έξω. Παρόλα αυτά, ο ρυθμός του δεν έπεσε και κατάφερε να περάσει ακόμα δύο άτομα, με την πρώτη θέση να φαίνεται πως έχει «κλειδώσει».

Στην τελευταία στροφή όμως, φάνηκε πως είχε το μυαλό του αλλού… και τελικά τον πέρασαν όλοι οι υπόλοιποι συναθλητές του, με αποτέλεσμα από φαβορί που ήταν, να τερματίσει τελευταίος και με χρόνο 51,57 δευτερόλεπτα.

«Θέλω απλώς να σας μιλήσω λίγο για τη φασαρία που υπάρχει στα blogs και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γενικότερα. Έχω συνείδηση ότι ήταν προφανώς ένα ατύχημα και θα ήθελα να σας πω ότι γνωρίζω την αντίδραση και δεν χρειάζεται να μου στείλετε τους συνδέσμους από τα δημοσιεύματα. Προσπαθώ να γελάσω με αυτό τώρα, αλλά αμέσως μετά ένιωσα απαίσια και είμαι ευγνώμων στους φίλους και την οικογένειά μου που με βοήθησαν να ξεπεράσω αυτό που συνέβη λίγες ώρες αργότερα», έγραψε ο Alberto Nonino σε story που έκανε στο Instagram.

Πηγή: Έθνος

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας