Η Ντιλέτα Λεότα στα... δίχτυα του Λορίς Κάριους-Δείτε φωτογραφίες

Μπορεί να μην... πιάνει ούτε βαλσαμωμένο πουλί, όμως φαίνεται πως μακριά από την εστία του «παίζει» μεγάλη μπάλα. Ο λόγος για τον Λορίς Κάριους, ο οποίος φημολογείται ότι έχει βάλει στα... δίχτυα του τη Ντιλέτα Λεότα.  

Ο 29χρονος Γερμανός τερματοφύλακας, ο οποίος τη σεζόν 2017-18 είχε γίνει ο αρνητικός πρωταγωνιστής στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με τη φανέλα της Λίβερπουλ, κάνοντας «δώρο» δυο γκολ στη Ρεάλ Μαδρίτης, έχει δεσμό με την 31χρονη Ιταλίδα παρουσιάστρια, σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα.

Η σούπερ σταρ του δικτύου DAZN μετά τον χωρισμό της από το μοντέλο Τζιακόμο Καβάλι, τον οποίο σταμάτησε να ακολουθεί και στο Instagram βρήκε νέο φίλο.

 Η Λεότα γύρισε σελίδα και έχει δημιουργήσει έναν πολύ ισχυρό δεσμό με τον τερματοφύλακα της Νιουκάστλ, Λόρις Κάριους, όπως αναφέρει το «Gente».

Λεότα και Κάριους ακολουθούν ο ένας τον άλλο στο Instagram εδώ και μερικές εβδομάδες και φαίνεται να υπάρχει κάτι περισσότερο από μια απλή φιλία, σε σημείο που η Ιταλίδα ρεπόρτερ έχει ξεκινήσει μαθήματα για να τελειοποιήσει την αγγλική γλώσσα και να επικοινωνεί καλύτερα με τον 29χρονο τερματοφύλακα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LORIS KARIUS (@loriskarius)

Εάν επιβεβαιωθούν οι φήμες, ο Γερμανός κίπερ της Νιούκαστλ, ο οποίος θεωρείται δεύτερη επιλογή στον αγγλικό σύλλογο και δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής φέτος, θα βρει παρηγοριά εκτός γηπέδου, στην αγκαλιά της Ιταλίδας παρουσιάστριας.

Οι πρώην...

Στο παρελθόν η ξανθιά παρουσιάστρια από την Κατάνια της Σικελίας είχε σχέση με τον πρώην επιθετικό της Γιουβέντους Μικέλε Παολούτσι, ο οποίος είχε παίξει δανεικός στην Κατάνια το 2008. Στη συνέχεια η Λεότα πέρασε από το ποδόσφαιρο στην πυγμαχία και αρραβωνιάστηκε τον Ντανιέλε Σκαρντίνα και από εκεί στις τουρκικές σειρές, με τον «Φτερωτό θεό» Τζαν Γιαμάν να φτάνει σε σημείο να της κάνει πρόταση γάμου με δαχτυλίδι 40.000 ευρώ, όμως να μην ακούει το «ναι».

  Ο Λόρις Κάριους είχε σχέση για αρκετό καιρό με τη συμπατριώτισσα του Σοφία Τομάλα.

Ωστόσο η σχέση τους διακόπηκε το 2021 όταν η Γερμανίδα ηθοποιός είδε φωτογραφίες του αγαπημένου της μαζί με μια μελαχρινή γυναίκα σε σκάφος στη Μύκονο.

  

 

 

 

 

Δειτε Επισης

BINTEO: Ερωτευμένο ζευγάρι χόρεψε τάνγκο στο «Έμιρεϊτς» μετά την 5άρα επί της Τσέλσι
Ιρανός ΜΜΑer κλώτσησε ring girl, έχασε το ματς και μετά τον πλάκωσαν οι θεατές
BINTEO: Ο Άντονι έδειξε τα αυτιά του, ο Μαγκουάιρ συνεχάρη τους παίκτες της Κόβεντρι
BINTEO: «Τι να πεις για μένα» και ζεϊμπέκικο του Αλεξανδρόπουλου μέσα στο «Σουκρού Σαράτσογλου»
Οπαδός της Φενέρ άρχισε τις κλωτσιές και γκρέμισε το σαλόνι του στην τελευταία απόκρουση του Τζολάκη
Έμαθε αγγλικά για την Αλίσα ο Ντόουγκλας Λουίς-«Δεν μπορούμε να διαφωνήσουμε αν δεν μπορώ να μιλήσω τη γλώσσα»
Ποδοσφαιριστής στην Ισπανία έδωσε τη φανέλα του σε οπαδό για 50 ευρώ-«Δεν είμαι εκατομμυριούχος»
Η κόρη του Μπέκαμ μεγαλώνει και ο παλαίμαχος άσος προειδοποιεί
Επικός Τρινκιέρι: Είπε «γκαντέμη» δημοσιογράφο όταν τον ενημέρωσε για το 1-0 της Ρόμα κόντρα στη Μίλαν
Επική στιγμή στο Ευρωκοινοβούλιο-Έσκασε με μπλούζα Τορίνο και φώναξε «Γιουβέντους σκ@τ@»