Από τον κεραυνοβόλο έρωτα στην εικονική σχέση για τα… πλούτη Κριστιάνο και Τζορτζίνα

Η πορεία του Ρονάλντο στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο ακολουθεί και μία ζωή βγαλμένη από ταινία. Από το ταπεινό ξεκίνημά του στο ποδόσφαιρο, τον θρήνο στο Euro του 2004, όταν η Εθνική Ελλάδος νίκησε την Πορτογαλία, μέχρι και τον χαμό του παιδιού του με την Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ, ο 37χρονος άσος της μπάλας έχει απασχολήσει πολλές φορές τον Τύπο.

Εκτός από τη «μετακόμιση» στην Αλ Νασρ της Σαουδικής Αραβίας, η «ιδανική» σχέση του με τη Ροντρίγκεζ είναι από τα θέματα που έχουν συζητηθεί όσο κανένα. Η πολυτελής ζωή, τα αμύθητα ποσά που κοστίζουν τα δώρα τα οποία κάνουν ο ένας στον άλλο, αλλά και η εικόνα μίας δεμένης οικογένειας είναι τα βασικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν τη σχέση του ζευγαριού ή που τουλάχιστον θέλουν οι ίδιοι να δείχνουν.

Δημοσιεύματα θέλουν τον ποδοσφαιριστή και το μοντέλο να μην έχουν πια τη χημεία που έδειχναν να υπάρχει μεταξύ τους κατά το παρελθόν. Ωστόσο, η σχέση τους είναι επικερδής και ανταποκρίνεται στις ανάγκες των διαφημιστικών εταιρειών, κάτι που κατά τα ξένα ΜΜΕ, «αναγκάζει» το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι να παραμένει μαζί.

«Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά»-Η γνωριμία τους

Ερωτηθείσα σχετικά με την πρώτη τους συνάντηση το 2016, η Ροντρίγκεζ είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της: «Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά... Γνωριστήκαμε στη Gucci, όπου δούλευα ως βοηθός πωλήτριας».

Τον Νοέμβριο της ίδιας χρονιάς, οι δυο τους εθεάθησαν μαζί για πρώτη φορά δημόσια σε κοινή τους έξοδο στη Disneyland της Γαλλίας, διεγείροντας το ενδιαφέρον γύρω από το ποιο είναι το κορίτσι που έχει «κλέψει» την καρδιά του Ρονάλντο, ύστερα από τον επεισοδιακό χωρισμό του με την Ιρίνα Σάικ.

Έκτοτε, παραμένουν αχώριστοι, έχοντας αποκτήσει μία κόρη την Αλάνα, 3 ετών και την 8 μηνών Μπέλλα Εσμεράλντα.

Η αδυναμία στα… διαμάντια

Η φήμη του Κριστιάνο Ρονάλντο είναι όμοια της περιουσίας του και η πολυτελής ζωή που κάνει ήταν αναμενόμενη. Από την άλλη και η αδυναμία της αγαπημένης του στα πανάκριβα κοσμήματα, δεν έχει περάσει απαρατήρητη στα social media, μιας και πολλές από τις φωτογραφίες που αναρτά, δείχνουν την 28χρονη να ποζάρει φορώντας διαμαντένια σκουλαρίκια, κολιέ και δαχτυλίδια, που κοστίζουν μία περιουσία.

Μια από αυτές τις αναρτήσεις της, ήρθε τον περασμένο Αύγουστο. Το μοντέλο δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ένα στιγμιότυπο με το νέο σχέδιο που έκανε στο χέρι της και γράφει τα αρχικά της ίδιας και του ποδοσφαιριστή, όμως το διαδικτυακό κοινό της στάθηκε στα δαχτυλίδια της, εκ των οποίων τα δύο φέρουν πάνω τους δύο μεγάλα διαμάντα, αλλά και στο χρυσό ρολόι της.

«Στο δέρμα, την ψυχή και την καρδιά», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της και προκάλεσε τον εκνευρισμό των ακολούθων της. Τα αρνητικά σχόλια έπεσαν «βροχή» και πολλοί έκαναν λόγο για προκλητική επίδειξη πλούτου.

Εντούτοις, εκείνη δεν πτοήθηκε. Τις τελευταίες ημέρες, οι φωτογραφίες από το πανάκριβο δώρο της στον σύντροφό της, έκαναν τον γύρω του διαδικτύου και σχολιάστηκαν ποικιλοτρόπως. Πρόκειται για μία υπερπολυτελή Rolls Royce αξίας άνω των 280.000 ευρώ. Δεν δίστασε μάλιστα, να αναρτήσει και ένα βίντεο από την έκπληξη που έκανε στον Ρονάλντο.

Οι φήμες που τους θέλουν να υποκρίνονται

Τις τελευταίες μέρες ο ξένος Τύπος κατακλύστηκε από δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για «μαύρα σύννεφα» στη σχέση Ρονάλντο - Ροντρίγκεζ. Όπως μετέδωσε η εκπομπή «Socialite», αυτό που πυροδότησε τις φήμες για πιθανή κρίση, είναι το βίντεο που ανέβασε το μοντέλο με τη Rolls Royce.

Για τους συντελεστές της εκπομπής και όχι μόνο, τα βλέμματα όλων έπεσαν όχι στο εντυπωσιακό αυτοκίνητο, αλλά στη σχεδόν ανύπαρκτη χημεία ανάμεσα στο ζευγάρι. Ενδιαφέρον προκαλεί ακόμη, η πληροφορία πως οι δυο τους μοιράζονται έναν εικονικό έρωτα στα social media, από εκείνους που ικανοποιούν το διαδικτυακό κοινό, χωρίς οι τρυφερές στιγμές και τα γλυκά λόγια, να συνεχίζονται κεκλεισμένων των θυρών.

«Κάθε φορά η ψυχρότητα ανάμεσα στους δυο τους, βγαίνει όλο και περισσότερο προς τα έξω, για παράδειγμα στο τελευταίο βίντεο που ανέβασαν… Εκεί στη Λατινική Αμερική λέγεται ότι το ζευγάρι μπορεί να είναι ακόμη μαζί για ευκολία, επειδή η σχέση τους, τους αποφέρει τεράστια διαφημιστικά συμβόλαια και μια άνετη ζωή» σχολίασε με τη σειρά της, η Laura Roigé στην εκπομπή του Telecinco.

Πού οφείλεται η κρίση στη σχέση τους

Η καριέρα του ποδοσφαιριστή, πιθανώς να είναι αυτό που έχει επηρεάσει την ισορροπία στη σχέση του με την influencer.

Δημοσιογράφος της εκπομπής «Socialite» ανέφερε σχετικά με αυτό: «Η πρόσφατη απογοήτευση του παίκτη στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ με την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας μπορεί να πυροδότησε την κρίση και ο γάμος που είχαν σχεδιάσει για το 2023 είναι σε "αναμονή"», επισημαίνοντας ότι η αναβολή του γάμου τους είναι αορίστου χρόνου, με κίνδυνο η Τζορζίνα Ροντίγκεζ και ο αγαπημένος της, να μην ανταλλάξουν τελικά γαμήλιους όρκους.

Η άμεση απάντηση της Ροντρίγκεζ

Αν τα παραπάνω ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και το ζευγάρι πασχίζει να πείσει για τον έρωτά του με αφορμή διαφημιστικά συμφέροντα, τότε η Ροντρίγκεζ έπρεπε να αποκαταστήσει τη δική της αλήθεια και να δώσει τέλος στις φήμες που τους θέλουν να μην είναι στην ουσία μαζί.

Εν μέσω των δημοσιευμάτων που άρχισαν να διαρρέουν στα κοινωνικά δίκτυα με γοργούς ρυθμούς, η ίδια δημοσίευσε δύο φωτογραφίες σε story στο Instagram, που δείχνει εκείνη και τον Ρονάλντο στην αρχή της σχέσης τους, γράφοντας: «Όταν ήμουν 22 χρονών γνώρισα την αγάπη της ζωής μου» και «πόσο όμορφοι ήμασταν».

 

Η ερωτική εξομολόγηση και η τραγωδία που τους έφερε πιο κοντά

Η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ φωτογραφήθηκε το καλοκαίρι για το εξώφυλλο της ισπανικής έκδοσης του περιοδικού Elle και στη συνέντευξη που παραχώρησε δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον Ρονάλντο. «Ο Κριστιάνο κι εγώ ερωτευτήκαμε με την πρώτη ματιά, όταν τον είδα για πρώτη φορά ένιωσα ότι ο χρόνος σταμάτησε. Δεν έχω ξαναδεί τόσο όμορφο άνδρα, τόσο προσεκτικό. Είναι ο πιο όμορφος άντρας που έχουν δει ποτέ τα μάτια μου.Και ναι, είμαι η κοπέλα του καλύτερου ποδοσφαιριστή στον κόσμο, αλλά δεν είναι απαραίτητο να το χρησιμοποιούν οι άνθρωποι –και πολλές γυναίκες– με υποτιμητικό τρόπο» σημείωσε για τον Πορτογάλο.

Δεν δίστασε να αναφερθεί και στον χαμό του παιδιού τους, την οικογενειακή τραγωδία που μοιράστηκαν και οι δύο δημόσια τον Απρίλιο του 2022.

Στα μέσα του μήνα, ο ποδοσφαιριστής ανακοίνωσε μέσω Instagram, ότι το αγόρι από τα δίδυμά που κυοφορούσε η Ροντρίγκεζ έχασε τη ζωή του στην πρόωρη γέννα, αλλά το κορίτσι (Μπέλλα Εσμεράλντα) γεννήθηκε και είναι υγιές. Ο τοκετός ήταν πρόωρος αφού το ζευγάρι περίμενε τη γέννα τον Ιούνιο και ο σπουδαίος ποδοσφαιριστής γνωστοποίησε τη μεγάλη απώλεια και τόνισε ότι του δίνει ελπίδα η γέννηση του νέου μέλους της οικογένειας. Εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση και περιέγραψαν το αγοράκι τους που έφυγε από τη ζωή ως «άγγελο». Ο Ρονάλντο αναφέρθηκε στη νεογέννητη κόρη τους, η οποία «μας δίνει τη δύναμη να ζήσουμε» παρά τη «βαθύτατη θλίψη».

Αναλυτικότερα, έγραψαν:

«Είμαστε στην πολύ δύσκολη θέση να ανακοινώσουμε ότι το μικρό μας αγοράκι έφυγε από τη ζωή. Είναι ο μεγαλύτερος πόνος που μπορεί να νιώσει ένας γονιός. Μόνο το γεγονός ότι γεννήθηκε το μικρό μας κοριτσάκι, μας δίνει δύναμη και ελπίδα για να ζήσουμε στιγμές ευτυχίας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους γιατρούς και τις νοσοκόμες για τη φροντίδα και την υποστήριξη. Όλοι μας είμαστε συντετριμμένοι και ζητάμε ευγενικά την ιδιωτικότητά μας αυτή δύσκολη στιγμή. Αγοράκι μας, είσαι ο άγγελος μας! Θα σε αγαπάμε για πάντα. Κριστιάνο - Τζορτζίνα».

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)