Σε σουίτα 17 δωματίων πολυτελούς ξενοδοχείου στη Σαουδική Αραβία μένει ο CR7

Σε σούιτα ξενοδοχείου αντίστοιχη του «χρυσού» συμβολαίου που υπέγραψε με την Αλ Νασρ θα μένει για έναν μήνα στη Σαουδική Αραβία ο Κριστιάνο Ρονάλντο, σύμφωνα με την Daily Mail, μέχρι, δηλαδή, να βρει πού θα είναι η μόνιμη κατοικία του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Ρονάλντο επέλεξε το ξενοδοχείο Four Season's στο Ριάντ και συγκεκριμένα τον Kingdom Tower που είναι ένα από τα ψηλότερα κτήρια στη Σαουδική Αραβία.

Κατά την ίδια πηγή ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέλεξε μια σουίτα με συνολικά 17 δωμάτια (Kingdom Suite) στα οποία μένουν ο ίδιος με την οικογένειά του, φίλοι αλλά και η ασφάλειά του.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η συγκεκριμένη σουίτα δεν υπάρχει, κατά τη Daily Mail, στον επίσημο τιμοκατάλογο του ξενοδοχείου αλλά απαιτείται ξεχωριστή συμφωνία, όπως ισχύει και για την Royal Suite.

Για να αντιληφθεί κανείς, ωστόσο, το κόστος, σημειώνεται ότι η Προεδρική Σουίτα κοστίζει 3.000 ευρώ τη βραδιά με την εκτίμηση της βρετανικής εφημερίδας να είναι ότι ο τελικός λογαριασμός για τον Κριστιάνο Ρονάλντο θα ξεπεράσει τα 280.000 ευρώ.

Στην περιγραφή της Kingdom Suite στην ιστοσελίδα του ξενοδοχείου περιγράφεται ότι «προσφέρει μια απίστευτη θέα του Ριάντ. Η νέα διώροφη σουίτα του ξενοδοχείου διαθέτει, μεταξύ άλλων, ξεχωριστό σαλόνι, ιδιωτικό γραφείο, τραπεζαρία και media room».

     

 

 

 

 

Το ξενοδοχείο στο οποίο θα μένει για τις επόμενες ημέρες ο Πορτογάλος σούπερ σταρ προσφέρει γεύσεις από Ιαπωνία, Κίνα, Ινδία και Μέση Ανατολή ενώ ο ίδιος θα έχει την δυνατότητα και για ιδιωτικές γεύματα που θα ετοιμάσουν οι σεφ.

Κατά το δημοσίευμα στο προσωπικό του ξενοδοχείου έχει δοθεί οδηγία να μην ζητούν selfie από τον Ρονάλντο με τον ίδιο να είναι ευγενής απέναντί τους.

O CR7 έχει ήδη, πάντως, κάνει τις πρώτες του εξόδους στο Ριάντ καθώς το βράδυ του Σαββάτου επισκέφθηκε το ιαπωνικό εστιατόριο Miyazo ενώ άλλη φορά επέλεξε λιβανέζικη κουζίνα την οποία δοκίμασε μαζί με Σαουδάραβα πρίγκιπα και αξιωματούχο επί των αθλητικών.

Το ξενοδοχείο καλύπτει, κατά το δημοσίευμα, και τις ανάγκες της Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ καθώς έχει εμπορικό κέντρο με επώνυμα καταστήματα ενώ διαθέτει και γήπεδα τένις, υπηρεσίες μασάζ και σπα.

   

 

Το Instagram «κατακεραυνώνει» Ρονάλντο και Ροντρίγκεζ 

Εν τω μεταξύ, η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ δημοσίευσε μία φωτογραφία με τα δύο παιδιά που έχει αποκτήσει από τη σχέση της με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Πολλοί από τους εκατομμύρια ακολούθους της, βρήκαν το στιγμιότυπο πολύ τρυφερό και σχολίασαν με τα καλύτερα τη φωτογραφία, όπου ο μικρός Ματέα φιλά στο μάγουλο την αδερφή του, Εσμεράλντα.

Το γεγονός όμως, ότι ο μικρός Ρονάλντο φορά στο αυτί του ένα σκουλαρίκι, αλλά και γενικότερα, η έκθεσή του σε εκατομμύρια μάτια, έφερε σωρεία αρνητικών σχολίων στο προφίλ της Τζορτζίνα.

«Δεν τον αφήνουν να είναι παιδί» σχολιάζουν κάτω από το στιγμιότυπο του μικρού Ματέο με την αδελφή του. Μπορεί η φωτογραφία με τα δίδυμα να έχει ανέβει στο προφίλ της Ροντρίγκεζ εδώ και 4 μέρες, αλλά μέχρι και σήμερα, τα επικριτικά σχόλια των χρηστών του Instagram δεν σταματούν.

«Δεν τον αφήνουν να είναι παιδί και του έβαλαν ήδη σκουλαρίκια. Είναι 5 χρονών για τον Θεό» έγραψε ένας ακόλουθος. «Σε αυτή την ηλικία ένα παιδί δεν αποφασίζει αν θα φορέσει ή όχι σκουλαρίκια. Κάθε πράγμα στην ώρα του» τόνισε άλλος. «Αυτό το αγοράκι φορά ήδη σκουλαρίκι» πρόσθεσε άλλη follower.

Δείτε την ανάρτηση της Ροντρίγκεζ

Πηγή: Πρώτο Θέμα