Πώς απαντούν στη Σακίρα και στις σπόντες της για τον Πικέ Casio και Renault

Εδώ και μερικά 24ωρα, η διαδικτυακή διαμάχη της Σακίρα με τον Ζεράρ Πικέ, έχει καταφέρει να γύρο του διαδικτύου. Όλα ξεκίνησαν από το νέο τραγούδι της Κολομβιανής τραγουδίστριας, οι στίχοι της οποίας εξαπολύουν «δηλητήριο» στον πρώην άσο της Μπαρτσελόνα και στην 23χρονη αγαπημένη του Κλάρα Κία Μάρτι.  

Κάποια στιγμή, κατά τη διάρκεια του τραγουδιού, η Σακίρα λέει: «Αξίζω δύο από τα 22 - Αντάλλαξες μια Ferrari με ένα Twingo - Αντάλλαξες ένα Rolex με ένα Casio» υπονοώντας ότι οι δύο εταιρείες, Twingo και Casio, έχουν κατώτερο κύρος.

Η αναφορά στις συγκεκριμένες εταιρείες δεν πέρασε απαρατήρητη με την Casio και τη Renault να απαντούν: «Σήμερα λάβαμε αρκετές ειδοποιήσεις για την αναφορά της CASIO σε ένα τραγούδι. Τα ρολόγια, τα πληκτρολόγια και οι αριθμομηχανές CASIO είναι για μια ζωή» έγραψε στο Twitter το τμήμα εκπαίδευσης της εταιρείας ρολογιών.

Παράλληλα, η Renault χρησιμοποιώντας μέρος του ρεφρέν του τραγουδιού απευθύνθηκε στη διεθνούς φήμης τραγουδίστρια: «Για αγόρια και κορίτσια σαν εσένα. Δυνάμωσε την ένταση!» έγραψε στο Twitter.

Η εταιρεία συνόδευσε την ανάρτηση με την εικόνα ενός κόκκινου Twingo με έναν κύκλο με τον αριθμό 22 στην πόρτα του οδηγού. Ο αριθμός παραπέμπει στον στίχο «Αξίζω για δύο 22χρονα», την ηλικία που είχε η Κλάρα Κία, όταν ξεκίνησε τη σχέση της με τον Ζεράρ Πικέ.

Η Σακίρα και ο Ζεράρ Πικέ ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους ύστερα από 11 χρόνια σχέσης και έχοντας αποκτήσει δύο γιους, τον 9χρονο Μίλαν και τον 7χρονο Σάσα. Το ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ του τραγουδιού Waka-Waka που ήταν το επίσημο τραγούδι του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2010.

Πηγή: Πρώτο Θέμα 

Δειτε Επισης

BINTEO: Ο Άντονι έδειξε τα αυτιά του, ο Μαγκουάιρ συνεχάρη τους παίκτες της Κόβεντρι
BINTEO: «Τι να πεις για μένα» και ζεϊμπέκικο του Αλεξανδρόπουλου μέσα στο «Σουκρού Σαράτσογλου»
Οπαδός της Φενέρ άρχισε τις κλωτσιές και γκρέμισε το σαλόνι του στην τελευταία απόκρουση του Τζολάκη
Έμαθε αγγλικά για την Αλίσα ο Ντόουγκλας Λουίς-«Δεν μπορούμε να διαφωνήσουμε αν δεν μπορώ να μιλήσω τη γλώσσα»
Ποδοσφαιριστής στην Ισπανία έδωσε τη φανέλα του σε οπαδό για 50 ευρώ-«Δεν είμαι εκατομμυριούχος»
Η κόρη του Μπέκαμ μεγαλώνει και ο παλαίμαχος άσος προειδοποιεί
Επικός Τρινκιέρι: Είπε «γκαντέμη» δημοσιογράφο όταν τον ενημέρωσε για το 1-0 της Ρόμα κόντρα στη Μίλαν
Επική στιγμή στο Ευρωκοινοβούλιο-Έσκασε με μπλούζα Τορίνο και φώναξε «Γιουβέντους σκ@τ@»
Το μήνυμα οπαδού της Πάφου στον Θεουλή στο Στέλιος Κυριακίδης (pic)
ΒΙΝΤΕΟ: Ο πανηγυρισμός των παικτών της Λεβερκούζεν με… τσιγάρο για τη νομιμοποίηση της κάνναβης