Πρόκριση και έφυγε για... τελικό η Ουρουγουάη

Ηταν αναμενόμενο. Η Ουρουγουάη θα νικούσε. Ειδικά με τα χάλια που παρουσίασε στην πρεμιέρα η Σαουδική Αραβία. Και το έκανε. Μόνο που συνέβη με άσχημο τρόπο, αδιάφορο. Σημασία  έχει το αποτέλεσμα, ΟΚ. Ωστόσο, η Σελέστε δεν έπαιξε τίποτε, αλλά με το υπέρ της 1-0 εξασφάλισε το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Ηταν το χειρότερο παιχνίδι μέχρι τώρα στο Μουντιάλ. Οι Λατίνοι δεν το κυνηγούσαν και οι Αραβες απλά δεν μπορούσαν. Στο 23' ο πορτιέρο Αλοβάις έκανε λάθος έξοδο σε φάση κόρνερ, η  μπάλα έφτασε εύκολα στα πόδια του Λουίς Σουάρες, που την έστειλε στα δίχτυα, πανηγυρίζοντας γκολ στην 100ή του εμφάνιση με το εθνόσημο. Επίσης, έγινε ο μοναδικός Ουρουγουανός που βάζει γκολ σε τρία διαφορετικά Παγκόσμια Κύπελλα.

Στο υπόλοιπα ματς δεν συνέβη απολύτως τίποτα. Μόνο στο 86' από λάθος αμυντικού ο Καβάνι που δεν βλεπόταν, νικήθηκε από τον τερματοφύλακα στο τετ α τετ. Παρά την αγωνιστική απογοήτευση όμως, είπαμε, σημασία έχουν τα δύο καθαρά 1-0 της Σελέστε που πάει τώρα για τον... τελικό του 1ου ομίλου με τη Ρωσία.

 

Ουρουγουάη (Οσκαρ Ταμπάρες): Μουσλέρα, Χιμένες, Γκοδίν, Κάσερες, Βαρέλα, Σάντσες (81' Νάντες), Μπεντανκούρ, Ροδρίγκες (59' Λασάλτ), Βεσίνο (59' Τορέιρα), Καβάνι, Λουίς Σουάρες

Σαουδική Αραβία (Χουάν Αντόνιο Πίτσι): Αλοβάις, Οσάμα, Αλί, Αλμπουραΐκ, Σαλμάν, Χατάν (75' Κανό), Γιασέρ, Οταΐφ, Ταϊσέερ (45' Χουσαΐν), Σαλέμ, Φαχάντ (78' Αλσαλάουι).

Πηγή: Gazzeta.gr

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)