Η επίσημη θέση του Απόλλωνα για μεταγραφές και τραυματισμούς

Αποστολή στη Μασσαλία: Πέτρος Πετρή - Με την υποστήριξη της Ελληνικής Τράπεζας

Το πρωί της Τετάρτης (12/12) αναχωρεί από το διεθνές αεροδρόμιο Λάρνακας η αποστολή του Απόλλωνα με προορισμό τη Μασσαλία, όπου την Πέμπτη (13/12) θα αντιμετωπίσει την Μαρσέιγ για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Στους εκπροσώπους των ΜΜΕ μίλησε πριν την αναχώρηση της ομάδας για τη Γαλλία ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλάζιων, Φανούριος Κωνσταντίνου, ο οποίος μάλιστα αποκάλυψε πως η ομάδα δεν θα προχωρήσει σε μεταγραφή στον κατάλογο Α' τη μεταγραφική περίοδο Ιανουαρίου.

Οι δηλώσεις του:

Για το τελευταίο ταξίδι της ομάδας τη φετινή σεζόν: «Το τελευταίο παιχνίδι σε ένα μακρύ Ευρωπαϊκό οδοιπορικό. Ο Απόλλωνας έχει γίνει μέλος της ελίτ της Ευρώπης μετά και την τέταρτη παρουσία του σε ομίλους τα τελευταία έξι χρόνια. Πάμε εκεί με άγνοια κινδύνου όπως πάντοτε με στόχο το θετικό αποτέλεσμα. Θέλουμε να το απολαύσουμε, είναι το επιστέγασμα της ομάδας και της διοίκησης. Κάναμε ότι ήταν δυνατό στον πιο δύσκολο όμιλο, έχοντας πάρει 4 βαθμούς και προσδοκώντας να τους κάνουμε επτά είτε έστω να πάρουμε ακόμα ένα. Οι έξι που έμειναν στο Κολόσσι εκτός κάνουν αγώνα δρόμου για να ενταχθούν στην ομάδα. Για εμάς ολοκληρώνεται ένας επιτυχημένος κύκλος, ο πρώτος ήταν να αγωνιστούμε στους ομίλους. Ο δεύτερος στόχος πλέον είναι να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα και Κύπελλο κάτι που δεν καταφέραμε πέρσι. Αν μας έλεγε κανείς ότι θα είμαστε στους ομίλους, στο -2 από την κορυφή και με παιχνίδι λιγότερο έχοντας τόσες απουσίες δεν θα το πιστεύαμε. Έχουμε ξεπεράσει τον εαυτό μας, ο Απόλλωνας είναι εκεί με μισή ομάδα».

Για τις μεταγραφές: «Δεν θα προχωρήσουμε σε ενίσχυση στον κατάλογο Α’. Είμαστε ικανοποιημένοι, αφού επιστρέφει Παπουλής και Μάγκλιτσα. Πανέτοιμος και ο Μπρου, Ζελάγια αλλά και ο Καραγιόλ. Επιστρέφει επίσης ο Βάλε μετά την τιμωρία του. Σακέτι και Γιούστε θα προετοιμαστούν και θα είναι έτοιμοι. Είναι πολλές οι επιλογές, οι τραυματισμοί είναι μέρος του παιχνιδιού. Κερδίσαμε και ποδοσφαιριστές μέσα από αυτό το πράγμα. Αυτοί μας έφεραν στο -2 από την κορυφή και στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Μέσα από τις απώλειες γινόμαστε πιο δυνατοί και αν γίνει κάποια κίνηση θα είναι για τον κατάλογο Β’. Όταν θα είμαστε πλήρεις θα είμαστε πιο δυνατοί.

Για τον κόσμο: «Περιμένουμε 250-300 οπαδούς, καλός αριθμός αφού είναι μακρινό το ταξίδι και αδιάφορος ο αγώνας. Να τους καλέσω να είναι πάντα προσεκτικοί με τα γεγονότα που έγιναν στη Γαλλία»

Για τους 16χρονους που είναι στην αποστολή: «Διαχρονικά ο Απόλλωνας έχει τις καλύτερες ακαδημίες στην Κύπρο. Ακόμα και τώρα κάποιοι παίκτες μας διαπρέπουν παίζοντας δανεικοί σε άλλες ομάδες. Είναι δύσκολο όταν πρωταγωνιστείς να δίνεις χρόνο σε νεαρούς ποδοσφαιριστές. Αρκετοί νεαροί είναι εκεί και ψάχνουν την ευκαιρία τους».

 

Δειτε Επισης

Η επεξήγηση της ΚΟΠ για το πέναλτι που ζήτησε η Ομόνοια στο αιώνιο
Βγαίνει μπροστά ο πρώην πρόεδρος της Ανόρθωσης-«Ας σταματήσουμε να κρίνουμε ποιος έφταιξε παραπάνω»
Κλείνει το κεφάλαιο Κίσσα στη Σαλαμίνα μετά από πέντε χρόνια
Δωρεάν σε ανοικτή ζώνη ο τελικός πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή
Ρίχνει το μπαλάκι πίσω στην Αστυνομία ο ΑΠΟΕΛ και αφήνει αιχμές κατά της ΑΕΚ
Άκυρο Αστυνομίας στα αιτήματα ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ για παραχώρηση της Βόρειας
Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων ενόψει EURO U-17
«Δεν θα έλεγα ότι υποστηρίζουμε την Ομόνοια στον απόλυτο βαθμό, αλλά θέλουμε να πάρει το κύπελλο»