«Κρίμα μ’ αυτή τη συγκομιδή να μένουμε εκτός - Η καλύτερη διαιτησία που είχαμε»

Αποστολή στη Μασσαλία: Πέτρος Πετρή - Με την υποστήριξη της Ελληνικής Τράπεζας

Κρίμα να μένουμε εκτός συνέχειας με αυτή τη συγκομιδή (επτά βαθμούς) σημείωσε στις δηλώσεις του μετά το διπλό στο Βελοντρόμ, επί της Μαρσέιγ, ο προπονητής του Απόλλωνα, Σωφρόνης Αυγουστή.

Για τη νίκη: «Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίζαμε μία ομάδα που είχε άσχημα αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα αλλά ήθελε να κάνει μια νέα αρχή. Ευτυχήσαμε να κερδίσουμε νωρίς αριθμητικό πλεονέκτημα και πέναλτι που μας βοήθησε σε όλο τον αγώνα. Είναι μια ιστορική νίκη και είναι κρίμα που αυτή η συγκομιδή βαθμών μας αφήνει εκτός συνέχειας. Ήταν εξαιρετική η προσπάθεια μας σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μεγάλες προσωπικότητες. Χρειαζόταν να μειώσουμε τα λάθη. Καταφέραμε να επιτεθούμε και να δημιουργήσουμε από την άμυνα όπως συνηθίσαμε. Η φάση του δεύτερου γκολ ήταν κάτι που είδαμε πολλές φορές φέτος».

Για το σύστημα: «Υπάρχουν διάφορα συστήματα, το 3-5-2 μας ταιριάζει στην Ευρώπη. Ο κάθε σχηματισμός έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του. Αν κάτι δεν πήγαινε καλά ήμασταν έτοιμοι να το τροποποιήσουμε».

Για το πρωτάθλημα: «Αυτά τα δύο χρόνια μας χάρισε πολλά συναισθήματα, χαρά, λύπη, απογοήτευση και επιτυχίες. Το φετινό πρωτάθλημα είναι πιο δύσκολο από το περσινό και πιστεύω ότι θα χαθούν πολλοί βαθμοί ακόμη. Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια φέτος επειδή όλοι έχουν τους δικούς τους στόχους. Θα ακολουθήσουν μεγάλα παιχνίδια και θα χαθούν πολλοί βαθμοί. Η ομάδα που θα κερδίσει το φετινό πρωτάθλημα θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ σκληρά».

Για τους παίκτες του: «Υπάρχει μεγάλος σεβασμός σε όλους τους ποδοσφαιριστές. Πρέπει όλοι να είναι πανέτοιμοι ανά πάσα στιγμή καθώς είναι πολλοί και απαιτητικοί οι αγώνες. Εύχομαι να μειωθούν οι τραυματισμοί το νέο έτος και να είμαστε ακόμη πιο δυνατοί. Όχι μόνο ο Σακέτι, αλλά όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι πολύτιμοι. Μετά από αρκετό διάστημα επέστρεψε ο Κέβιν, είχαμε σκοπό να αντικατασταθεί στο ημίχρονο για να προφυλαχθεί και είδαμε ότι όλοι όσοι αγωνίστηκαν ήταν εξαιρετικοί».

Για την διαιτησία: «Ήταν η καλύτερη διαιτησία που είχαμε στα δύο τελευταία χρόνια που βρίσκομαι στην ομάδα».

Δειτε Επισης

Η χωρητικότητα του νέου γηπέδου του ΑΠΟΕΛ, το κόστος και ο χρόνος παράδοσής του
Σήκωσε το κύπελλο στο Futsal η ΑΕΛ και έκανε το νταμπλ
Θλίψη για Κρέσπο... Έχασε τον πατέρα του και φεύγει για Ισπανία
ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές