Ένας Πιέρος που έφερε την «άνοιξη»

Μετά την θριαμβευτική νίκη του ΑΠΟΕΛ κόντρα στον Ολυμπιακό στο "Καραϊσκάκη", δεν θα μπορούσαν τα βλέμματα αλλά και τα σχόλια να μην είναι στραμμένα στον νεαρό επιθετικό των "γαλαζοκιτρίνων" Πιέρο Σωτηρίου. Ο Κύπριος επιθετικός, κατάφερε κάτι το μοναδικό στον αγώνα στο "Καραϊσκάκη", δίνοντας ένα ηρωικό τρίποντο στην ομάδα του με το χρυσό τέρμα, που για κάποιους αυτή η νίκη φάνταζε μέχρι πρότινος όνειρο θερινής νυκτός.
 
Ο επιθετικός του ΑΠΟΕΛ, απέδειξε για ακόμη μία φορά ότι έχει τη δυνατότητα αλλά και τα στοιχεία για να θεωρείται το δυνατό «πιστόλι» του ΑΠΟΕΛ και ανταπροκρίνεται επάξια στις απαιτήσεις της συγκεκριμένης θέσης, αποστομώνοντας όσους τον αμφισβήτησαν ουκ ολίγες φορές. Με την ψεσινή του παρουσία, πάγωσε το "Καραϊσκάκης" και τους φίλους των "ερυθρολεύκων", δίνοντας στους "γαλαζοκίτρινους" πέραν του τρίποντου και ένα σεβαστό πόσο (το πριμ της ΟΥΕΦΑ είναι 360 χιλιάδες ευρώ).
 
Το τέρμα του Πιέρου Σωτηρίου, είναι και καθοριστικό για την μετέπειτα του πορεία στον ΑΠΟΕΛ. Πλέον, κέρδισε ακόμη περισσότερο την εμπιστοσύνη του τεχνικού Τόμας Κρίστιανσεν αλλά και του φίλαθλου κόσμου της ομάδας που πίνει νερό στο όνομά του.

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)