Κάποιος να πει στον Πούτσε να μην δηλώνει ευχαριστημένος με τις ισοπαλίες. Στην Ανόρθωση δουλεύει

Τέσσερα παιχνίδια στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» τέσσερις ισοπαλίες για την Ανόρθωση και μάλιστα οι τρεις εξ αυτών (με Νέα Σαλαμίνα, ΑΠΟΕΛ και ΑΕΛ) χωρίς τέρματα.

Στο τέλος του παιχνιδιού με τον ΑΠΟΕΛ ο Ισπανός προπονητής δήλωσε ευχαριστημένος σ’ ένα παιχνίδι στο οποίο η «Κυρία» έκανε τελική προσπάθεια μετά το 70’. Ευχαριστημένος με τους παίκτες του δήλωσε και μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΛ.

Ευχαριστημένος γιατί; Που δεν κατάφερε η ΑΕΛ να στείλει την μπάλα στα δίχτυα σε πέντε ξεκάθαρες ευκαιρίες που δημιούργησε;

Ναι, η ομάδα της Αμμοχώστου θα μπορούσε να «έκλεβε» στο τέλος το τρίποντο αν ο Καλό δεν αστοχούσε από τα δύο μέτρα, όμως, ο κ. Πούτσε πρέπει να καταλάβει σε ποια ομάδα δουλεύει.

Είναι αδιανόητο για μια ομάδα που για χρόνια ολόκληρα διατηρούσε την πιο «καυτή» έδρα του κυπριακού ποδοσφαίρου να μην μπορεί να κερδίσει, ούτε καν να σκοράρει στο «σπίτι» της και ο προπονητής της να δηλώνει ευχαριστημένος με την απόδοση των παικτών του.

Δικαίωμα του (και καλά κάνει) να πιστεύει στις δυνατότητες των παικτών του, στις δικές του και της ομάδας του. Είναι υποτιμητικό για την ιστορία της Ανόρθωσης και τον κόσμο της να δηλώνει ευχαριστημένος μετά από εντός έδρας ισοπαλίες.

Με οποιοδήποτε αντίπαλο και υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Κάποιος από τη διοίκηση, το προσωπικό, το τεχνικό επιτελείο ας τον ενημερώσει. Διαφορετικά οι αποδοκιμασίες που άκουσε στο 79’ όταν αντικατέστησε τον Ράγιος θα ενταθούν πολύ περισσότερο.
 

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)