Η στήριξη και η εξάντληση της υπομονής

Σε αντίθεση με την περσινή χρονιά, ο Άρης δεν εντυπωσιάζει και τα πρώτα δείγματα γραφής μάλλον δείχνουν ότι η ομάδα της Λεμεσού θα πρέπει να παλέψει πάρα πολύ για να μην κινδυνέψει για διαβάθμιση.

Φυσικά, μετά το πέρας της 8ης αγωνιστικής μόνο τρεις είναι οι βαθμοί της διαφοράς σε σχέση  με το αντίστοιχο χρονικό σημείο της περσινής περιόδου (φέτος έχει 4). Το κακό όμως για την ομάδα της Λεμεσού είναι ότι αυτή τη φορά προβληματίζει με την εικόνα που παρουσιάσει. Δεν θυμίζει καθόλου την περσινή ομάδα που είχε κερδίσει εγκωμιαστικά σχόλια με την αγωνιστική της παρουσία.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν ο Άρης να προχωρήσει σε αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας. Ο Θαλής Θεοδωρίδης, όμως, με βάση τις δηλώσεις τις τελευταίες ημέρες του προέδρου της ομάδας, Σταύρου Δημοσθένους, απομακρύνθηκε λόγω μίας ήττας και όχι και την γενικότερη εικόνα της ομάδας.

Αυτό συμπεραίνουμε, καθώς πριν από το παιχνίδι με την ΑΕΛ ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας της Λεμεσού δείχνοντας και κάποια ενόχληση για τα σενάρια περί αλλαγής του προπονητή, υποστήριζε ότι: «Δεν υπάρχει κανένα θέμα προπονητή στην ομάδα μας. Ο κος Θεοδωρίδης χαίρει της εμπιστοσύνης και της στήριξής μας».

Μετά την ήττα 3-0 από την ΑΕΛ ο Θαλής Θεοδωρίδης είδε την πόρτα της εξόδου από τον Άρη και έτσι η πρώτη του εμπειρία σε κυπριακό πάγκο ήταν σύντομη. Προφανώς τα περί στήριξης προς τον προπονητή ήταν παραμύθια της Χαλιμάς. Λες και ήταν εύκολο να κερδίσει βαθμούς ο Άρης από την ΑΕΛ που φέτος πάει από το καλό στο καλύτερο...

Το συμπέρασμα είναι πως αποδεικνύεται για άλλη μία φορά ότι οι πάντες στο ποδόσφαιρο κρίνονται σε κάθε στιγμή. Η στήριξη από οποιονδήποτε και να προέρχεται (παίκτες, προπονητή, κόσμο…) δεν σημαίνει ότι θα διαρκεί για πάντα. Τα αποτελέσματα καθορίζουν πότε εξαντλείται η υπομονή…

stelios.steliou@imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)