Οι βρισιές και το φτύσιμο στην «Αρένα» προσβάλουν τον Καραπατάκη

Η περηφάνια της διοίκησης και του κόσμου της ΑΕΚ για την κατασκευή της «ΑΕΚ Αρένα» είναι φυσιολογική. 

Η ομάδα της Λάρνακας σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε ν’ αποκτήσει το δικό της «σπίτι» και τα αποτελέσματα από την ανέγερση ιδιόκτητου γηπέδου μόνο ευεργετικά μπορεί να είναι. 

Το φαινόμενο που παρατηρείται στα δύο τελευταία παιχνίδια με ΑΠΟΕΛ και ΑΕΛ στην «ΑΕΚ Αρένα» όταν οι προπονητές και οι αναπληρωματικοί ποδοσφαιριστές της αντιπάλου ομάδας κατευθύνονται στον πάγκο πριν την έναρξη του αγώνα, προσβάλουν την ΑΕΚ και τον πρόεδρό της, ο οποίος μόχθησε για να κάνει πραγματικότητα του όνειρο κάθε οπαδού της ΑΕΚ. 

Τόσο στο ματς με τον ΑΠΟΕΛ όσο και στο παιχνίδι με την ΑΕΛ κάποιοι οπαδοί της ΑΕΚ μαζεύτηκαν στο σημείο πάνω από τον πάγκο της φιλοξενούμενης ομάδας, έβρισαν και έφτυναν στους αντίπαλους προπονητές και ποδοσφαιριστές. 

Το φαινόμενο αυτό δεν άρεσε καθόλου στον Άντρο Καραπατάκη, ο οποίος έσπευσε να βάλει τάξη όταν είδε τους οπαδούς της ομάδας του να βρίζουν τον τεχνικό της ΑΕΛ, Πάμπο Χριστοδούλου. 

Ο Κύπριος προπονητής μάλιστα ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ΑΕΚ με μια κίνηση του χεριού για την ενέργεια του. Η ΑΕΚ «μεγάλωσε» τα τελευταία χρόνια και τέτοιες ενέργειες όχι μόνο δεν τιμούν κανένα, αλλά αποτελούν προσβολή για έναν άνθρωπο (σ.σ. Άντρο Καραπατάκη), ο οποίος μετέτρεψε την ομάδα σε πρωταγωνίστρια του κυπριακού ποδοσφαίρου. 

Υ.Γ. Η ΑΕΚ έχει πολύ σπουδαία ομάδα και δεν χρειάζεται από κανένα οπαδό της να ρίχνει μπάλες στο γήπεδο για να διακόπτεται το παιχνίδι. 

 

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)