Πέτυχε τον σκοπό του με το… μωράκι ο Κουτσοκούμνης

Πρωτοσέλιδο στα ελλαδικά Μέσα Ενημέρωσης έγινε το… μωράκι του Κωστάκη Κουτσοκούμνη. Εδώ και μερικούς μήνες ο πρόεδρος της ΚΟΠ (σχεδόν) καθημερινά κάνει αναφορά στο… μωράκι του με αναρτήσεις και αφιερώσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
 
Όταν οι Ελλαδίτες δημοσιογράφοι του τηλεφωνούσαν για να μάθουν τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο ο πρόεδρος της ΚΟΠ τους κάλεσε (μέσω Facebook) να τον αφήσουν ήσυχο για ν’ απολαύσει το σαββατοκύριακο του με το… μωράκι.
 
Σε μια από τις επισκέψεις του στην Αθήνα ως απεσταλμένος της ΦΙΦΑ ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης παρότρυνε τους παρευρισκομένους στη συνεδρία να μην μακρηγορούν γιατί τον περιμένει το… μωράκι.
 
Το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα (του οποίου ο Κουτσοκούμνης έχει την επίβλεψη με οδηγίες της παγκόσμιας ομοσπονδίας ποδοσφαίρου) έβαλε λουκέτο, στην Κύπρο η μάστιγα των στημένων αγώνων ταλανίζει το άθλημα, όμως οι αναφορές του προέδρου της ΚΟΠ στο… μωράκι δεν έχουν σταματημό.
 
Το πρωί του περασμένου Σαββάτου (13/11) ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης αναρτούσε στο Facebook τραγούδι του Γιάννη Πλούταρχου («Γιατί έχω εσένα») και το αφιέρωνε στο μωράκι. Την ίδια ώρα θεάθηκε στον παραλιακό της Λεμεσού και λίγο αργότερα παρακολούθησε τον αγώνα Νέων του Απόλλωνα.
 
Και ενώ ολόκληρη η ποδοσφαιρική Κύπρος διερωτάτο ποιο είναι το… μωράκι του Κουτσοκούμνη,  ο πρόεδρος της ΚΟΠ αποφάσισε να το κάνει πανελλήνια γνωστό!
 
«Ερωτεύτηκε ο Κωστάκης και το φωνάζει;».  «Μπα, δεν είναι γυναίκα το μωράκι ο σκύλος του είναι», είναι μερικές από τις εικασίες που γίνονται στα ποδοσφαιρικά στέκια και τα Μέσα Ενημέρωσης. Και ερωτευμένος να είναι (που μπορεί και να είναι) με γυναίκα, σκύλο, παπαγάλο (προσθέστε ότι άλλο θέλετε) η καθημερινή και διαρκής αναφορά του στο… μωράκι ξεπερνά 15χρονο που φτερουγίζει η καρδούλα του για τη γειτόνισσα, κάτι που  προκαλεί ερωτηματικά.
 
Ο πρόεδρος της ΚΟΠ κατηγορήθηκε για πολλά στα χρόνια παρουσίας του στο διοικητικό θώκο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, όμως ουδείς αμφισβήτησε ποτέ την εξυπνάδα του. Οι οκτώ στις δέκα αναφορές στο πρόσωπο του σε κυπριακά ή ελλαδικά Μέσα Ενημέρωσης έχουν να κάνουν με το μωράκι.
 
Στα 15 χρόνια θητείας του στην προεδρία της ΚΟΠ ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης απέδειξε ότι τίποτα δεν κάνει τυχαία. Πρόσφατα κατηγορήθηκε για τη δημοσιοποίηση των ύποπτων αγώνων μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook προτού καν η ΟΥΕΦΑ αποδώσει ευθύνη σε κάποια ομάδα. Το έκανε τυχαία ή ήθελε να ξεφτιλίσει όσο μπορούσε τα σωματεία και να τα οδηγήσει στη λήψη ριζικών αποφάσεων για πάταξη του φαινομένου; Μάλλον το δεύτερο και να που τα κατάφερε. Και να είστε βέβαιοι ότι στη συνεδρία της Εκτελεστικής Επιτροπής την προσεχή Δευτέρα (21/11) τα μέτρα που πρότεινε για αυστηρές ποινές στις ομάδες που κρίνονται ως υπαίτιες για χειραγώγηση αγώνων θα περάσουν . Γιατί το είπε ο Κουτσοκούμνης και γιατί του Κουτσοκούμνη του το απαίτησε η ΟΥΕΦΑ. Και ο πρόεδρος της ΚΟΠ δεν είναι διατεθειμένος να χαλάσει το καλό όνομα που έκτισε στα ανώτατα δώματα ηγεσίας του ποδοσφαίρου.
 
Πιο πιθανό λοιπόν είναι ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης να μας παίζει όλους στα δάχτυλα με το… μωράκι και ν’ απολαμβάνει τα ρεπορτάζ που γράφονται γι’ αυτό (όπου και αν αποσκοπούν) παρά το… μωράκι να είναι υπαρκτό πρόσωπο, ζώο ή προσθέστε ότι άλλο θέλετε.
 
Αν πάλι η δικιά μας εκτίμηση είναι λανθασμένη και ο πρόεδρος της ΚΟΠ κτυπήθηκε από το «βέλος» του έρωτα να του ευχηθούμε να παραμείνει ερωτευμένος, αλλά να του υπενθυμίσουμε ότι το φεγγαράκι που απολαμβάνει με το μωράκι κάθε βράδυ είναι ολοκόκκινο από τους φακέλους και επιβάλλεται να έχει την ίδια στάση για το θέμα και πίσω από τις κλειστές πόρτες που θα πραγματοποιηθεί η συνεδρία της Δευτέρας (21/11). 
   

Δειτε Επισης

Εκνευρισμένη με τα ΜΜΕ η Ρούλα Πισπιρίγκου-Θιγμένη για το ζήτημα της πατρότητας των παιδιών
Έκρηξη θυμού και απειλών από Τατάρ για τον επικείμενο εξοπλισμό της Ε.Φ
Έφυγε η Ζατόπκοβα, το πρότυπο των Ολυμπιονικών
Ο Κορντέιρο όταν μιλούσε δεν ...σκεπτόταν και είδε την πόρτα της εξόδου
Η λύση είναι μάλλον μία: Αναστολή όλων των πρωταθλημάτων
Η UEFA καλεί τις Κυβερνήσεις να προχωρήσουν κανονικά για το Euro 2020
Ο κορωνοιός προβληματίζει έντονα την UEFA , λύσεις όμως….
Η Ομόνοια που... δεν έχει βάθος, έχει τσαμπουκά και πάθος
Αταλάντα: Η «σταχτοπούτα» του Τσάμπιονς Λιγκ, που ανάβει φωτιές παντού!!!
Αχ βρε Τραΐκοβιτς, μέχρι και μάντρες πήδηξες για πάρτι τους. Τραγέλαφοι...