Και τώρα διώξτε τον Κρίστιανσεν...

Η φετινή σεζόν είναι η δεύτερη (ενδεχομένως και η πρώτη) πιο πετυχημένη στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ. Πορεία μέχρι τους 16 του Γιουρόπα Λιγκ, κατάκτηση του πρωταθλήματος και εκκρεμεί ο τελικός κυπέλλου της 24ης Μαΐου με τον Απόλλωνα. 

Όταν ο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωνε την πρόσληψη του Τόμας Κρίστιανσεν οι πλείστοι σκέφτηκαν ότι δύσκολα θα επιβιώσει στον πάγκο της ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν. Εδώ ο Πρόδρομος Πετρίδης έδιωξε Δώνη, Φινκ, Πασιένσια, Κετσπάγια τον ήσυχο Δανό θα λυπηθεί; 

Και όμως! Αυτός ο τύπος κατάφερε να πετύχει ότι δεν μπόρεσαν οι 13 προηγούμενοι προπονητές που συνεργάστηκαν με τον Πρόδρομο Πετρίδη και στις δύο θητείες του. Δεν απολύθηκε. Προς απογοήτευση πολλών φίλων του ΑΠΟΕΛ που τον «πυροβολούν» ασταμάτητα είναι ο μοναδικός που ολοκληρώνει ποδοσφαιρική σεζόν στην μετά Ιβάν Γιοβάνοβιτς εποχή. 

Αλάνθαστος δεν είναι. Σαφώς και για τον ΑΠΟΕΛ δεν αποτελεί τιμή που δεν κέρδισε σε κανένα από τα εφτά παιχνίδια τις ομάδες που πάλεψαν μαζί του για το πρωτάθλημα. Όμως ο Κρίστιανσεν έχασε στην αρχή της σεζόν τον Ντε Βινσέντι και στα μέσα αυτής τον Καρλάο. 

Αν ο Τιμούρ Κετσπάγια ανέδειξε τον Πιέρο, ο Κρίστιανσεν τον απογείωσε. Ο Κρίστιανσεν ετοίμασε στον ΑΠΟΕΛ αμυντικό (Νικ Ιωάννου) για τα επόμενα δέκα χρόνια ή άλλα 2-3 εκατ. ευρώ από ενδεχόμενη μεταγραφή, όσα θα βάλει και τώρα στο ταμείο του από την πώληση του Πιέρου. 

Είτε μείνει στον ΑΠΟΕΛ είτε φύγει, το βέβαιο είναι πως ο Κρίστιανσεν δεν εισέπραξε από τη μεγαλύτερη μερίδα του κόσμου αυτά που έδωσε στην ομάδα τους.

Αν ο ΑΠΟΕΛ θέλει, όχι στα λόγια αλλά στην πράξη, τον Κρίστιανσεν και του χρόνου στον «Αρχάγγελο» το ξέρουν ο Πρόδρομος Πετρίδης και οι συνεργάτες του και θα το δείξει ο χρόνος.

Ο διοικητικός ηγέτης του ΑΠΟΕΛ ξεκαθάρισε μετά το τέλος του αγώνα με την Ομόνοια πως τώρα είναι η ώρα για τις επαφές με τον Κρίστιανσεν και ότι δεν μίλησε με κανένα άλλο προπονητή. Δεν έχουμε λόγο να μην τον πιστέψουμε. Όμως,  αν ο ΑΠΟΕΛ θέλει τον Κριστιανσεν, θα τον κρατήσει. 

 

Δειτε Επισης

Εκνευρισμένη με τα ΜΜΕ η Ρούλα Πισπιρίγκου-Θιγμένη για το ζήτημα της πατρότητας των παιδιών
Έκρηξη θυμού και απειλών από Τατάρ για τον επικείμενο εξοπλισμό της Ε.Φ
Έφυγε η Ζατόπκοβα, το πρότυπο των Ολυμπιονικών
Ο Κορντέιρο όταν μιλούσε δεν ...σκεπτόταν και είδε την πόρτα της εξόδου
Η λύση είναι μάλλον μία: Αναστολή όλων των πρωταθλημάτων
Η UEFA καλεί τις Κυβερνήσεις να προχωρήσουν κανονικά για το Euro 2020
Ο κορωνοιός προβληματίζει έντονα την UEFA , λύσεις όμως….
Η Ομόνοια που... δεν έχει βάθος, έχει τσαμπουκά και πάθος
Αταλάντα: Η «σταχτοπούτα» του Τσάμπιονς Λιγκ, που ανάβει φωτιές παντού!!!
Αχ βρε Τραΐκοβιτς, μέχρι και μάντρες πήδηξες για πάρτι τους. Τραγέλαφοι...