Από τον ΑΠΟΕΛ του Μπέιν, πλην του Όαρ δεν άρεσε τίποτα (στον Μπέιν)

Υπάρχουν ελαφρυντικά για το κακό πρόσωπο του ΑΠΟΕΛ στο παιχνίδι με την Ντουντελάνζ. Ιούλιο μήνα με τη ζέστη να μην σε αφήνει ν’ ανασάνεις που να παίξεις ποδόσφαιρο. Πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς. Αρκετές απουσίες. Ο αντίπαλος δεν ήταν επιπέδου (καλού) ΑΠΟΕΛ, αλλά μόνο για… μπάνια δεν ήταν.
  
Όμως οι «γαλαζοκίτρινοι» καλά κάνουν και νιώθουν τυχεροί που κέρδισαν 1-0 και έχουν το πάνω χέρι στην υπόθεση πρόκριση. Σωστά το παραδέχθηκε ο Μάριο Μπέιν, σωστά και ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, ανέφερε ότι πρέπει να βρουν το λάθος και να παρουσιαστούν καλύτεροι στον επαναληπτικό που θα γίνει στο Λουξεμβούργο.
 
Ο ΑΠΟΕΛ από τύχη δεν βρέθηκε πίσω στο σκορ και, αν συνέβαινε αυτό, οι αποδοκιμασίες στο ΓΣΠ θα γινόντουσαν ακόμα πιο έντονες.
 
Τέλος καλό, αλλά δεν είναι όλα καλά για τον ΑΠΟΕΛ του Μάριο Μπέιν.
 
Η νίκη επί της Ντουντελάνζ δίνει χρόνο στον ΑΠΟΕΛ για να δουλέψει με ηρεμία και να βελτιωθεί. Σε όλους τους τομείς. Και ανασταλτικά (ατομικά λάθη, κάθετες πάσες αντιπάλου) και στην κυκλοφορία της μπάλας και στον τρόπο ανάπτυξης.
 
Ο Μάριο Μπέιν επαναλαμβάνει ότι θέλει να περάσει τη δικιά του φιλοσοφία και να κτίζει παιχνίδι κατοχής και κυκλοφορίας από την άμυνα και γρήγορες μεταβιβάσεις προς τους ακραίους επιθετικούς. Ακούγεται ιδανικό, χρειάζεται όμως και δουλειά και ποιότητα στο γήπεδο.
 
Ποιότητα που θα προστεθεί με την είσοδο ποδοσφαιριστών όπως οι Καρλάο, Ρουέδα, Εφραίμ και Σόουζα. O ΑΠΟΕΛ, όπως και τα προηγούμενα χρόνια βασίστηκε στην ευρωπαϊκή του πρεμιέρα στο ρόστερ της προηγούμενης χρονιάς με μια σημαντική διαφορά. Από αυτό απουσίαζαν οι δύο καλύτεροι αμυντικοί (Καρλάο, Ιωάννου), ο βασικός επιθετικός (Σωτηρίου), και οι πιο παραγωγικοί εξτρέμ (Εφραίμ-Γιαννιώτας). 
 
Από τον ΑΠΟΕΛ μοναδικό θετικό (πέραν της νίκης που είναι η ουσία) ήταν ο Τόμι Όαρ. Ο Αυστραλός έδειξε στο επίσημο ντεμπούτο του ότι διαθέτει ποιότητα, ταχύτητα και «φαρμακερό» αριστερό πόδι.
 
Στο τέλος της μέρας ο ΑΠΟΕΛ κρατά την πρώτη νίκη ύστερα από τέσσερις σερί ισοπαλίες στο ξεκίνημα της ευρωπαϊκής του πορείας. Από τον ΑΠΟΕΛ του Μάριο Μπέιν, μάλλον τίποτα ή ελάχιστα πράγματα άρεσαν στον ίδιο τον Ολλανδό προπονητή. Και τα εφόδια (παίκτες) έχει και τον χρόνο κέρδισε μετά τη νίκη επί της Ντουντελάνζ για να παρουσιάσει καλύτερο ΑΠΟΕΛ στη συνέχεια. 
 
 

Δειτε Επισης

Καληνύχτα Ρίο, καλημέρα Τόκιο!
Το τετ α τετ Τσίπρα – Κορακάκη – Τι είπαν για την γκρεμισμένη παράγκα
Παραολυμπιονίκης συγκλονίζει: Θα συμμετάσχω στο Ρίο και μετά θα κάνω ευθανασία (pics)
Επέστρεψε και αντίκρισε το γκρεμισμένο σκοπευτήριό της η Κορακάκη
Κατερίνα Στεφανίδη: «Έχω χάσει μετάλλια από αθλητές ντοπέ»
Βίντεο: Τι είπε ο Κυριακός Ιωάννου δευτερόλεπτα πριν «πετάξει» στα 2.29μ.
Σπαταλήσαμε τα χρήματα του κράτους σε αυτούς τους αρουραίους
Η Ρωσία ασκεί έφεση στο Ελβετικό Ομοσπονδιακό Δικαστήριο κατά του CAS
Συνέλαβαν όλη την Ολυμπιακή ομάδα της Ζιμπάμπουε επειδή δεν έφερε ούτε ένα μετάλλιο από το Ρίο
Ο Πούτιν «χρύσωσε» τους Ρώσους Ολυμπιονίκες