Ένας «Ρεπόρτερ» στα γήπεδα

Για την άμεση ενημέρωση σας από σήμερα αναλαμβάνει δράση ο διαδικτυακός «Ρεπόρτερ». Η διαδικτυακή πύλη reporter.com.cy κάνει «πρεμιέρα» και φυσικά περιλαμβάνει πλούσια αθλητική δράση. Με αφιερώματα στο χθες και το σήμερα, αναλύσεις, στατιστικά, συνεντεύξεις, βίντεο και σχολιασμούς θα ενημερώνει καθημερινά τους επισκέπτες της για την αθλητική επικαιρότητα σε Κύπρο, Ελλάδα και εξωτερικό.
 
Στα περίπτερα κυκλοφορεί από σήμερα και η εφημερίδα «Ρεπόρτερ». Το 16σελιδο ολόχρωμο αθλητικό ένθετο με πλούσια θεματολογία από τον αθλητισμό της Κύπρου και του εξωτερικού. Πρωτότυπη και πρωτοποριακή παρουσίαση της αθλητικής ειδησεογραφίας. Θέματα ρετρό, παρασκήνια, σχολιασμούς, αναλύσεις και συνεντεύξεις χωρίς περιορισμούς και πλαίσια.
 
Να είστε βέβαιοι ότι ο «Ρεπόρτερ», δεν θα είναι άλλο ένα αθλητικό ένθετο στα ράφια των  περίπτερων. Με καινοτόμες ιδέες και σεβασμό στον αναγνώστη, επιδιώκει να προσθέσει ένα σημαντικό «λιθαράκι» στον κόσμο της αθλητικής ειδησεογραφίας.  Κάθε Κυριακή ο «Ρεπόρτερ», ανανεωμένος και εμπλουτισμένος θα ενημερώνει, θα αναπολεί, και θα αναδεικνύει με ξεχωριστό τρόπο όλα όσα αφορούν τον αθλητισμό.
 
Η αθλητική δράση «τρέχει» ασταμάτητα και ο «Ρεπόρτερ» είναι έτοιμος να μπει στο γήπεδο και να κερδίσει την εκτίμηση του αναγνώστη και τη «μάχη» της αναγνωσιμότητας.
 
  

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)