Τετάρτη, 12 Αυγούστου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Ζήτα γονατιστός συγγνώμη στην Πετρούλλα και όχι στον Λαφράνς, κ. Ευσταθίου

Σίμος Παφίτης  01/12/2017 15:38
Ζήτα γονατιστός συγγνώμη στην Πετρούλλα και όχι στον Λαφράνς, κ. Ευσταθίου

Ζήτα γονατιστός συγγνώμη στην Πετρούλλα και όχι στον Λαφράνς, κ. Ευσταθίου

Σίμος Παφίτης  01/12/2017 15:38

Θυμό, απογοήτευση και απέχθεια προκαλεί η είδηση της παραπομπής του Κέβιν Λαφράνς της ΑΕΛ για τον τρόπο πανηγυρισμού του τέρματος που σημείωσε στο ντέρμπι με την Ανόρθωση.

Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός των «γαλαζοκιτρίνων» χαιρέτησε στρατιωτικά την οπαδό της ΑΕΛ, Πετρούλλα Ιώαννου, η οποία είναι σε αναπηρικό καροτσάκι και όπως είναι λογικό ήταν καθήμενη στον ειδικό χώρο που είναι διαμορφωμένος στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στην Ανατολική κερκίδα.

Ο παρατηρητής του αγώνα, Ευστάθιος Ευσταθίου θεώρησε πως ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ ενέργησε προκλητικά προς την κερκίδα της Ανόρθωσης.

Άντε να δεχθούμε ότι κ. Ευσταθίου δεν παρατήρησε εξ αρχής ότι σκοπός του Λαφράνς ήταν ν’ αφιερώσει το τέρμα στην πιστή φίλη της ΑΕΛ που παρά το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ακολουθεί πιστά την ομάδα της σε κάθε αγώνα.

Είναι δυνατό, να μην αντιλήφθηκε στη συνέχεια την βλακεία που έκανε καταγγέλλοντας τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ; Όλες οι εφημερίδες, όλες οι αθλητικές ιστοσελίδες και οι αθλητικές εκπομπές στην τηλεόραση πρόταξαν την συγκινητική ενέργεια του Λαφράνς. Είναι δυνατό να μην υπέπεσε στην αντίληψη του κ. Ευσταθίου;

Στην ΑΕΛ είναι έντονα ενοχλημένοι με την καταγγελία του παρατηρητή της αναμέτρησης και με το δίκιο τους. Εννοείται πως ο Αθλητικός Δικαστής επιβάλλεται να αγνοήσει τη συγκεκριμένη καταγγελία και να μην τιμωρήσει τον αμυντικό της ΑΕΛ. Και ο κ. Ευσταθίου έχει καθήκον να ζητήσει ένα μεγάλο συγγνώμη από την Πετρούλλα γιατί η παρουσία της στα γήπεδα ομορφαίνει το κυπριακό ποδόσφαιρο.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας