Δεν τρώμε κουτόχορτο

Σε παιχνίδι κυπέλλου στη Μαδαγασκάρη για τη δεύτερη φάση του θεσμού που διεξήχθη την Τετάρτη 6 Ιανουαρίου σε παραλιακή πόλη, του μεγαλύτερου νησιού της Αφρικής, με νικητή τη γηπεδούχο ομάδα με 1-0, το αποτέλεσμα ήταν τόσο προσυνεννοημένο που οι στοιχηματικές εταιρίες στο ημίχρονο της αναμέτρησης πλήρωναν 6 προς 1 για επίτευξη ενός μόνο γκολ σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο.

Εκεί στη Μαδαγασκάρη λοιπόν οι άτιμοι παράγοντες των δύο ομάδων μπήκαν στα αποδυτήρια κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας, με το αποτέλεσμα στο 1-0, και είπαν κατά λέξη στους ποδοσφαιριστές: «Παιδιά το σκορ είναι καλό. Δεν χρειάζεται ούτε να βάλουμε γκολ ούτε να δεχθούμε και στο τέλος θα πληρωθείτε το μηνιάτικο». Όταν μάλιστα ποδοσφαιριστής της φιλοξενούμενης ομάδας μπήκε απειλητικά στην περιοχή της αντιπάλου, ακούστηκε μια φωνή από τον πάγκο της ομάδας του που τον καλούσε να συνετιστεί στις οδηγίες που δόθηκαν στο ημίχρονο.  

Και επειδή που λέτε στην Μαδαγασκάρη δεν έχουν ούτε ιερό, ούτε όσιο, «έστησαν» και το αποτέλεσμα του επαναληπτικού αγώνα κυπέλλου. Συνεννοήθηκαν ώστε στο ματς να μπουν περισσότερα από τρία τέρματα. Όχι πως ήθελαν να αποκομίσουν κέρδη ποντάροντας στο συγκεκριμένο σημείο, απλά οι άνθρωποι ήθελαν να προσφέρουν θέαμα και γκολ στους θεατές που συρρέουν κάθε βδομάδα στα γήπεδα του νησιού. 20 και πλέον οπαδοί παρακολούθησαν στην πρωτεύουσα της χώρας την δραματική αναμέτρηση, στην οποία σημειώθηκαν τρία γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Η άτιμη η μπάλα μόνο μια φορά μπήκε στα δίχτυα μέχρι το 80’, όμως λίγο πριν το φινάλε τα επιθετικά «κανόνια» των δύο ομάδων ξεμπούκωσαν και άρχισαν να πυροβολούν ασταμάτητα, πετυχαίνοντας τρία τέρματα.  Ο φωτεινός πίνακας του σταδίου (όλα τα γήπεδα στη Μαδαγασκάρη είναι σύγχρονα και διαθέτουν φωτεινό πίνακα) έγραφε τελικό αποτέλεσμα 1-3 υπέρ της φιλοξενούμενης ομάδας που σφράγισε το εισιτήριο για τα προημιτελικά της διοργάνωσης με δύο νίκες και έφυγαν όλοι ευτυχισμένοι με χρήμα στις τσέπες.

Σας βλέπουμε εκεί στη Μαδαγασκάρη τι κάνετε, μην νομίζετε ότι τρώμε κουτόχορτο…

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)