Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Ο Ρομπέν του Απόλλωνα

Σίμος Παφίτης  12/03/2018 11:35
Ο Ρομπέν του Απόλλωνα

Ο Ρομπέν του Απόλλωνα

Σίμος Παφίτης  12/03/2018 11:35

Ο Ντα Σίλβα «σπάει» την μπάλα στα αριστερά ο Παπουλής συγκλίνει και με φαλτσαριστό σουτ δίνει μια απίστευτη καμπύλη στην μπάλα, η οποία επαναπαύεται στα δίκτυα του Χαρούς. Μια εικόνα ή καλύτερα μια κίνηση που είδαμε, θαυμάσαμε δεκάδες φορές στα κυπριακά γήπεδα στην εξαετή θητεία του στον Απόλλωνα.

Ο κάθε αντίπαλος αριστερός ακραίος αμυντικός, ο κάθε αντίπαλος αμυντικός ξέρει πριν καν αρχίσει ο αγώνας της ομάδας του απέναντι στον Απόλλωνα αλλά αδυνατεί να σταματήσει. Ο Φώτης Παπουλής μοιάζει με τον Αριέν Ρομπέν.

Ο Ολλανδός εξτρέμ της Μπάγερν έκτισε την καριέρα του με την ίδια ακριβώς κίνηση, την οποία προφανώς και ο Ρομπένα την εκτελεί με περισσότερη ταχύτητα και ακρίβεια. Το αποτέλεσμα είναι, όμως, ίδιο. Από τα 69 τέρματα που πέτυχε στο πρωτάθλημα από το καλοκαίρι του 2012 μέχρι σήμερα τα μισά επετεύχθησαν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Ο Απόλλωνας διαθέτει σπουδαίους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ του, λίγοι όμως, ίσως και κανείς άλλος δεν έχει την προσωπικότητα του Φώτη Παπουλή. Στα δύσκολα, εδώ που «καίει» το σίδερο ο Ελλαδίτης βγήκε στο προσκήνιο και ηγείται της προσπάθειας του Απόλλωνα για κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Με την γνωστή σε όλους, αλλά ασταμάτητη κίνηση του από τα αριστερά, έτσι όπως μας συστήθηκε όταν πρωτοπάτησε το πόδι του στην Κύπρο.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας