Ο Ρομπέν του Απόλλωνα

Ο Ντα Σίλβα «σπάει» την μπάλα στα αριστερά ο Παπουλής συγκλίνει και με φαλτσαριστό σουτ δίνει μια απίστευτη καμπύλη στην μπάλα, η οποία επαναπαύεται στα δίκτυα του Χαρούς. Μια εικόνα ή καλύτερα μια κίνηση που είδαμε, θαυμάσαμε δεκάδες φορές στα κυπριακά γήπεδα στην εξαετή θητεία του στον Απόλλωνα.

Ο κάθε αντίπαλος αριστερός ακραίος αμυντικός, ο κάθε αντίπαλος αμυντικός ξέρει πριν καν αρχίσει ο αγώνας της ομάδας του απέναντι στον Απόλλωνα αλλά αδυνατεί να σταματήσει. Ο Φώτης Παπουλής μοιάζει με τον Αριέν Ρομπέν.

Ο Ολλανδός εξτρέμ της Μπάγερν έκτισε την καριέρα του με την ίδια ακριβώς κίνηση, την οποία προφανώς και ο Ρομπένα την εκτελεί με περισσότερη ταχύτητα και ακρίβεια. Το αποτέλεσμα είναι, όμως, ίδιο. Από τα 69 τέρματα που πέτυχε στο πρωτάθλημα από το καλοκαίρι του 2012 μέχρι σήμερα τα μισά επετεύχθησαν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Ο Απόλλωνας διαθέτει σπουδαίους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ του, λίγοι όμως, ίσως και κανείς άλλος δεν έχει την προσωπικότητα του Φώτη Παπουλή. Στα δύσκολα, εδώ που «καίει» το σίδερο ο Ελλαδίτης βγήκε στο προσκήνιο και ηγείται της προσπάθειας του Απόλλωνα για κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Με την γνωστή σε όλους, αλλά ασταμάτητη κίνηση του από τα αριστερά, έτσι όπως μας συστήθηκε όταν πρωτοπάτησε το πόδι του στην Κύπρο.

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)